Erotické masáže Praha

Stella – Infinity Spa

Píšu po delší době, jelikož se musím vzpamatovat ze šoku.

Masáže navštěvuji již několik let a zažil jsem už ledacos. Inspiraci, poslední dobou, čerpám hlavně z recenzí na těchto stránkách. Ale k věci.

Oblíbená Linda z Infinity zase nebyla, tak jsem vybíral a recenze mi doporučily  Stellu. Tak hurá za ní, byla v Mánesovce, tam se jezdí hůře, ale co naplat.

Otevřela mi taková dívčina, snad ještě puberťačka. Lehké přivítání, cokoliv jsem řekl, tak takové chichotání, nu což. Zašli jsme na pokoj a tam hned, jaké budu chtít příplatky..ne jakou masáž, ale hned příplatky. Tak jsem si dal na rozmyšlenou, že po sprše uvidíme.

Takže chceš sprchu? No jasně, povídám. Odešla, že přijde hned…ozývaly se hlasy, takže hned bylo asi 5 min. Pak mne odvedla do vany a zase zmizela na pár minut. Tak jsem tam stál, jak kůl v plotě…. Když dorazila, tak si začala česat drdol…už jsem nevydržel a šel štelovat vodu do vany. Drdol se pořád nedařil, takže jsem se osprchoval sám. Pak ona sama….

Masáž zad probíhala tak neslaně nemastně. Jak taky s jedničkama. Chvíli jsme nějak konverzovali…česky umí tak trochu, nejsem žádnej komik, ale po každé větě se chichotala jak…… Trochu jsem se nadzvedával, aby se taky seznámila s kámošem, ale nic. Takže otočka v polovině a kámoš byl úplně zvadlej. Neměl žádnou akci.  Podle recenzí jsem čekal, že začne tedy nějaká smršť. Klekla si vedle, nakapala olej a lekce začala hladit na prsou – mých. Chtěl jsem trochu erotiky, tak má ručka sjela po jejím zadečku a sklouzla mezi nohy. Reakce okamžitá, to prý ne….to byla studená sprcha..

Po 5 minutách roztírání oleje na mých prsou a břiše, konečně nalehla a asi 3x se sklouzla a přišlo to. Přilehla svými jedničkami na můj obličej a nechala se, asi půl minuty, olizovat… Pak sklouzla dolů a konečně se dotkla tam, kde ležel můj znuděný kámoš….

Lehce ho 2x přejela rukou a začala, lak o život, s konečnou masáží. Ale tak, že jsem měl strach, že mi ho utrhne….prostě, bez jakéhokoliv citu. Hned jsem se zeptal, že to snad ještě není konec? Dle mého, jsme měli ještě tak 20 – 25 min. Prý že už je konec, prý 10 min ještě sprcha a 5 min oblékání. Trochu jsem protestoval, a ještě více mne to rozhodilo. Požádal jsem o krátkou pauzu a jemnější pohyby. Po pár vteřinách se opakovalo zběsilé honění…. Tak jsem jí musel zarazit a ukázat, jak na to. Moc si nenechala poradit, takže zase názorné převedení, trochu delší, abych jí nechal až ten konec…koukala…a na 10 vteřin finále, jsem jí to přenechal.

No tedy, to byl šok. za několik let jsem, na něco podobného, nenarazil.. Pak už jen rychlá sprcha a ahoj. Ani o razítko za návštěvu jsem si nestačil říct, u když bych si zasloužil alespoň tři, abych měl, nějakou náhradu.

A co ty její recenze: To si snad psala sama, nebo nějaký kámoš…to není možné. Tak mne otrávila, že jsem měsíc nikde nebyl. S Lindou se to nedá vůbec srovnat.

Takže masáž B2B, 60 min., cena 1900, platit chtěla předem, ani se nedivím….. A ty prsa na fotce, to určitě nesouhlasí.

Takže opáčko ani nebude, smajlík záporný

admin edit: https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

4 4 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 října, 2023 08:08

Wow, nechápu, u Stelly jsem měl přesně opačný zážitek, bez zákazů, vše v pohodě… buď jste si extra nesedli, nebo měla hodně špatný den, fakt záhada…. 🤨

23 října, 2023 13:14

Nic ve zlým, tvou negativní zkušenost se Stellou nepopírám (a sám nemám zatím žádnou), ale šel si na masáž s masérkou, která má v popisu jasně uvedené 1ky prsa, následně si na to stěžuješ. Příplatkové služby se nabízejí zcela běžně, vždyť proč ne, když to má masérka ráda a může vydělat. Já to beru tak trochu jako kompliment, když mi masérka sama nabídne např. líbání.  😊  Ale to neznamená, že to hned beru.
A že si ty recenze píše sama? Netušil jsem, že Fuckster je ve skutečnosti drobná pubertální Ukrajinka s pořádným  🍑   😆  Tady jste si prostě fest nesedli a Stella to chtěla mít za sebou, což samozřejmě není profesionální. Já si ji ale stejně neškrtám.  😏 

Last edited 9 měsíců před by Sktr
Infinity SPA
24 října, 2023 08:32

Dobrý den. Tuto recenzi jsem si četla celkem 5×
A docela Nás zarazila.Stella patří mezi Naše TOP masérky a patřila mezi ně i v Candy shop.O čemž se můžete přesvědčit v mnoha recenzích,které zde můžete najít. Je to milá masérka, která opravdu umí masírovat a její rozvrh je většinou úplně plný.
Bohužel se Vám nelíbila už ve dveřích a tímto bylo zřejmě dáno, že masáž pro Vas dobrá nebude. A nebyla, nezmínil jste tady nic co by se Vám libilo.Vám se nelíbilo vůbec nic. Třeba dvakrát tady zmiňujete její prsa.A viděl jste její profil?????Tam má uvedeno prsa č.1.
Mrzí Nás, že jste nebyl spokojen, ale za dobrou prací masérky si stojíme a věříme, že si příště vyberete masérku, která bude ve Vašem gustu a budete spokojen.
Krásný den.

IMG-20231024-WA0000.jpg
28 října, 2023 08:19

Ach jo. Tak nad touto recenzí pociťuju velkou lítost. Lítost nad pisatelem a nad pochopením jak náročná je profese, jíž jedna z mnou nejoblíbenějších dívek v tomto oboru vykonává.
Milá Stello alias Angie nic si z toho nedělej. Není člověk ten aby se zavděčil lidem všem. Zvláště pak těm, kteří nejsou schopni pochopit, že aby mohli dostat, měli by alespoň trošičku taky něco dát (nikoli tedy jen svoje prachy 😄).

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx