Erotické masáže Praha

Dominika – Infinity Spa

Čauky,

nedávná návštěva infinity v rámci oslav. Brouzdám internetem, hledám slečnu s plnýma kulatýma ňadrama, štíhlou modelkovskou postavou a málo jetou.

Už mám „pár“ masáží za sebou, řekl bych úroveň medior, na masáže už nechodím skoro s žádnými očekáváními ani agendou, ale jdu si to jen tak užít, relaxovat a nechám to plynout. Ono to je vlastně i lepší :))

Podnik na Praze 2, otvírá mi zrzka vyšší postavy (ovšem štíhlé), za saténovým župánkem se už linou obrysy, lehce éterická duše. Pusa na uvítanou a jdeme na pokoj, kde mi nabídne společnou sprchu a pití. Souhlasím, jdu první.

Po pár minutách vchází nahá, má takovou jemnou hebkou pokožku. Podobnou jako měla moje ex (byla taky zrzka). Možná to maj nějak geneticky 😀

Kozy skvělý, ani nevím, jestli to byly silikony nebo ne. Tudíž práce chirurga nebo přírody na jedničku 🙂 Jsem horňák a měl jsem v rukách příležitost mít desítky kůzlat, a tadyty se fakt povedli. Ideálně velký, měkký/tvrdý a tvar šukézní.

Po úvodním sprchovém seznámení osušení, na břicho a začíná masáž, která by se dala zařadit mezi střední třídu. Asi vás to neuvolní od zablokované páteře, ale zároveň se mi postavil už po chvilce, takže to asi účinek mělo :))

Otočka vcelku rychle, nevím přesně, nesleduju to. Prsa mi hned předhazuje před obličej, asi vytušila, že se mi hodně líbí. Občas mi ukáže i poklad mezi nohama. Osobně mě to moc nevzrušuje, ani zadek. Nevím, víc mě to bere od pasu nahoru 😀

Celkem se dělám dvakrát (byl jsem na hodinu), atmoška uvolněná, necítil jsem žádnou tenzi. A možná to je fakt i tím, že člověk je zkušenější a sám to prožívá v pohodě, a tak to přenese i na toho druhýho…

Ujeee. Sprcha, kozy, Střík, mazlení, kozy, střík, ven.
Kdo je horňák, jděte.

Kasická masáž, 60 min, 1900 kč

https://tapky.info/?4823,dominika-infinity-spa-603-373-881-603373881

🙂

dominika_058.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 listopadu, 2023 23:32

Díky moc, díky moc za recenzi. Mám tuhle novinku v plánu. Takže jasná volba.díky moc =)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx