Erotické masáže Praha

Karolina – Candy shop

Karolina ma na tapkach hodnoceni 3.8  musim rict ze to odpovida. Pekna mala holka z vychodu, ktera uz je tu pry par let. Vyfasnutej mega pokoj s nebesy, takze spolecnej striptyzek a uz na me ceka ve sprse a steluje vodu 🙂

Zacatek ve sprse nadstandard candy, takze krome mydleni, prichazi na radu obiracka, pusinky, pohoneni a nasledna pichacka mezi stehna zepredu a pak i zezadu, pri ktere kapituluju a „strikam to do ni“ 🙂 (pro nechapave je to jen stejny pocit, samozrejme k zadnemu zasunuti nedoslo) Jinak co se tyka postavy, tak pekna stihla, pekna prdelka a prsa taky lepsi nez na fotkach, jsou to skoro dvojky a hnetou se moc pekne.

Uleham na futou a prej jakou masaz chci, no rikam nejakou poradnou vasnivou a Karolina ok tak lingam, rikam proc ne. Zpetne jsem se doma koukal do ceniku a lingam v ceniku aktualne vubec nemaj a vsechny masaze maji za dvojku. Kazdopadne zaplacenou mam uz masaz za 1800 tak je mi to fuk 🙂 Zacina v klece od hlavy, takze chvili premyslim jestli se rovnou nepustim do pussycat 🙂 Nechavam ji pracovat, pekne po me klouze a ptaka pekne skadli a hnete pytlik. Pak prechazi an telo na telo ze strany a zezadu, obca vzdy provetrava ptaka s kulkama. Prichazi otocka, rekl bych ze pred pulkou a rika, ty mas vlastne ten pussycat, ja na to malem zapomnela 🙂 Tak rikam ze sem jeste priplacel oral a sex ze to asi uz zapomnela 😀 Tak se oba smejeme, proste nalada paradni 😉

Zepredu je to same telo na telo, na hrane sexu a kdyz vidim ze se to Karoline taky libi a je pekne rozvasnena, tak si ji pokladam na zada a rozjizdim lizanou. Je videt ze ji ma rada a po par minutkach je vymalovano. Se slovy, ze ji uz to stacilo, me preklapi opet na zada a zacina rozjizdet svoji hru. Jak jsem to zadrzel tak se nejak nemuzu udelat, takze ji hazim opet na zada na misionare, kde se pekne chytnu za ty kuzlata a necham se od ni udelat pekne na jeji brisko a prsa.

Chvilku jeste polezime pokecame a pokec dokoncime ve sprse a pri oblekani. Na to ze je to cizinka, tak vtipy a rejpani v cestine chyta dobre a drze hazi i svoje, takze je to s ni super zazitek komplet.

Hodnocení super 🙂

1h masaz 1800 + 500 pussycat

https://www.tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

karolina-3.webp

4 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx