Erotické masáže Praha

Lucie – Studio Le Velour

Zašel jsem za Lucií do Studio Le Velour.

Měli tam speciální akci „Pyžamová párty“ říjen 2023.

Vzal jsem 90 minut.

V podstatě se to liší od běžné body to body masáže v tom, že masérka Lucie byla na začátku oblečená do sexy pyžámka a je tam na začátku více GFE, mazlení.

Moje recenze je trochu ovlivněná tím, že jsem tam přišel šíleně unavený z práce.

Upřímně tý holky lituju že tam se mnou musela 90 minut vydržet – když to beru zpětně to muselo být pro ní peklo, já jí tam usínal.

Objednáno přes Reservio – jsou tam vidět vypsané termíny dopředu takže jsem si jen zarezervoval termín a přišla mi SMS z návodem jak se tam dostat.

Vchod z náměstí Jiřího z Poděbrad. Bacha zastávka metra Jiřího z Poděbrad je v rekonstrukci = nefunkční. Musí se vystoupit z metra o stanici dřív a dojet to tramvají/pěšky.

Jen jsem zazvonil (číslo zvonku pošlou do SMS) a bzučákem mi v zápětí otevřeli dveře a sešel jsem dolu do sklepa.

Tam jsem chvíli asi minutu čekal před tím sklepem – bylo slyšet jak se Lucie připravuje – asi abych měl jistotu že se nepotkám někým jiným – mají tam frmol.

Otevřela mi přímo Lucie a odvedla mě na pokoj. Tam jsem se svléknul a vzal si kolem sebe ručník a Lucie mě odvedla do sprchy.

Bohužel sprcha před i po o samotě.

Sprcha super, voda teplá. Vodovodní baterie Hans Grohe = super. Sprcháč čistý. Koupelna čistá.

Po sprše návrat do pokoje – ten jde najít snadno, nechala mi totiž otevřené dveře. Mají tam více pokojů.

Po návratu na pokoj nabídnuto kafe a voda, proběhl pokec o tom co a jak a co chci a nechci.

Zkoušela mi nabízet BSDM, já odmítnul. Já tam nešel kvůli BSDM – nemám to rád, mám zvýšený práh bolestivosti. Maj tam na pultíku vystavených asi 40 mučících nástrojů – nic z toho jsme naštěstí nepoužili.

Já jí něco blekotal a koktal o GFE (unavený z práce).

Měla na sobě pyžamo. To si pak sama předemnou svlékla a lehnul jsem si břichem na futon. Otočka cca po 60 minutách. Na zádech to pokračovalo mazlením.

Mají tam docela frmol. Během mé návštěvy jsem zaslechl 2 nebo 3 jiné návštěvníky. Tady potenciálně hrozí že se srazíš jiným zákazníkem na chodbě – ale oni to operativně řeší tak že nejdříve vyběhne masérka a zkontroluje jestli je čistý vzduch.

Samotný vzhled masérky: Co mě trochu zarazilo, že nafocená je s makeupem a ale v reálu při masáži je bez něj. Málem jsem jí nepoznal. Asi je to záměr – při masáži by se makup rozmazal.

Je trochu při těle ale to je spíše pozitivum protože se díky tomu může do masáže zad fakt opřít.

Ten fotograf jí teda fakt uměl nafotit – v reálu vypadá tak o 2 kila těžší – ale to není negativum. A v reálu má jiné brýle.

Ten fotograf jí nafotil nějakým zvláštním objektivem tak, že tak jak vypadá na těch fotkách, tak v reálu vypadá ve tváři až ve chvíli kdy je člověk od ní 2 cm daleko od hlavy. Zřejmě nějaký speciální objektiv. Cca ze 2 metrů vypadá jinak než na fotkách. To je ale zase super, protože při té masáži jste fakt blízko, takže je to reálné.

Ze 2 centimetrů je to nádherná ženská.

Co se týká olejů tak ty mi přijdou že jim moc nekloužou. Ale já jsem rozmazlený z nuru masáží kde se používá jiný typ olejů, které sice kloužou víc, ale jsou zase hořké. Tohle co použila Lucie tady nebylo hořké.

Ale díky tomu že ten olej méně klouže tak dokáže promasírovat více svaly do hloubky.

Ona teda fakt umí masírovat – díky tomu jsem neusnul. Fakt mě probudila.

Ta si musela řikat proč mi tady furt snaží chrápat 😀

Kolenem a působení celé své váhy promasírovala záda tak, že jsem objevil 2 nové svaly na zádech, které jsem měl předtím tak zatuhlé že jsem ani nevěděl že je mám.

Masíruje i nohy a ruce a i krk.

Prokřupla mi krk = super.

Jednu věc bych vytknul: Bohužel vynechává jednu z nejdůležitějších věcí při masáži ve chvíli kdy chlap leží na břiše = nezajede naolejovanou rukou mezi nohama na varlata.

Otočka na záda asi cca po 50 minutách (masírovala mě záda fakt dlouho, ale to já rád).

Když už jsem ležel na zádech tak už varlata masírovala, ale to je jiný pocit než když leží chlap na břiše – to se nedá srovnat, jsou to 2 různé věci. Navíc to dělala jen letmo.

Varlata jsou nejcitlivější část (aspoň u mě).

Následovalo mazlení. Moje hlava mezi její prsa.

Má fakt luxusní umělé 4 prsa – jde jí za to luxusně chytit.

Hladil jsem jí na hlavě, ťuknul jsem jí prsem do nosu.

Masáž svalů: 100%

Masáž varlat: 50% (tady by šlo ještě na tom zapracovat).

Masáž penisu: 95 %

GFE část: 80% (tady by šlo ještě na tom zapracovat).

Opakování: Pokud bych chtěl promasírovat záda tak určitě ano.

Srovnání s Jenny (u ní jsem byl předtím) – Jenny je lepší na GFE, bohůžel ale Jenny už nejde vybrat v rezervačním systému na běžnou masáž – má tam jen nějaké sadomaso konzultace což zase nezajímá mě 😀 Navíc pokud si Jenny tuhle recenzi přečte tak mě bude chtít zabít :-D, takže za ní nejdu 😀

 

Jak by to šlo zlepšit:

  • Pořádně namasírovat varlata když chlap leží na břiše – v tu chvíli je to je nejcitlivější část na mužském těle. Především je to důležité je když leží chlap na břiše. Když leží chlap na břiše tak každé zajetí rukou mezi nohama na varlata je potřeba udělat s čerstvě nově naolejovanou dlaní – ono je každé to zajetí rukou pak cítit jako takové příjemné překvápko. To až úplně příjemně brní. Tohle dělat aspoň 2 minuty – několikrát tam zajet rukou, pomalu, jemně. Ideálně to zajetí rukou udělat třeba 10 až 15x během celého času co je chlap na břiše. Klidně na několikrát a odběhnout od toho k něčemu jinému a pak se k tomu vrátit.
  • Namasírovat chlapovy varlata když leží na zádech, dlouze a jemně. Nesmí to být na sucho, ale čerstvě naolejovanou rukou. Věnovat tomu aspoň 3 minuty. Klidně na několikrát a odběhnout od toho k něčemu jinému a pak se k tomu vrátit.
  • Zvukový projev do uší (vzdechy, zvuková provokace). Uvědom si že když leží chlap na břiše tak tě v podstatě nevidí a jediné vjemy které mu zůstávají jsou cit, sluch a čich. Citových vjemů je dost a z čichu vnímáš hlavně vůni oleje – takže jediné do zbývá je sluch. Takže ten zvukový projev je strašně důležitý.
  • Políbit chlapovi uši, lízat mu lalůček na uchu.
  • Společná sprcha – tuplem když je tohle zaměřené na GFE podle popisu. Žádná divočina není nutná, stačí jen jakože omylem „jéje zajela jsem ti rukou omylem na koule, … a jéje sorry znova…“.

 

Celkové shrnutí:

 

 

 

image_6483441_2-4-1.jpeg image_6483441_3-9-0.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
StudioLeVelour
22 října, 2023 18:24

Hezký podvečer,
tedy Ty mi dáváš! :))

Taková skvělá recenze, díky za ni. Miluju ty detaily, kterých si všímáš a dovedeš ocenit, nebo vytknout.

Protože sis dal záležet, tak já si dám taky a k několika bodům napíšu komentář. To, že je u nás společná sprcha jen na vyžádání (ano, pokud ji máte rádi, tak si o ni stačí říct) má svůj důvod. V prvé řadě dlouhé dovádění ve sprše (která je v našem salónu malinká) může rušit ostatní klienty a narušit časovou organizaci masáží.
Ale za druhé – celý koncept našich masáží spočívá v tom, že jsme dva cizí lidé kteří se sbližují, postupně, počínaje sváděním před masáží a postupným svlékáním, tak jak je přirozené i při skutečné intimitě. Společná sprcha jde malinko proti tomuto, nějaká elegance a postupné odhalování tam jdou stranou a to je škoda. Líbí se nám, když host přijde ze sprchy, sundáme mu ručník a pomalými pohyby se začneme objevovat, do rytmu hudby a při svíčkách na pokoji.

Takže ve chvíli kdy ulehá na lehátko už se trochu známe a vše na sebe krásně navazuje 🙂

Je skvělé (!), že umíš takto konkrétně a přesně popsat, jak se ti líbí masáž varlat. Je hrozně fajn to takhle číst a Lucie se bude usmívat až ten návod uvidí 🙂 jistě to pro ni bude inspirativní :D. Každý má rád něco jiného, víc takových příkladů :))

Překvapilo mě, že jsi se otočil až po padesáti minutách, předpokládám, že Lucie poznala jak si masáž jako takovou užíváš a dopřála ti jí dosyta. Jinak je to samozřejmě dlouho, v porovnání s běžným průběhem.

A na závěr velký omyl – k Jenny (tedy ke mně) se dá objednat na cokoliv! Mám akorát jednotnou cenu za hodinu, ale na webu i v systému je poznámka, že službu stačí domluvit na místě nebo napsat do poznámky, ať už je to mazlící ňuňu sladká GFE masáž, nebo BDSM lekce. A cokoli mezi nimi.

Takže tak. Občas si říkám, že nějaký článek by neuškodil, abych vás taky trochu popíchla a měli jste zase co drbat.

Jenny
Studio Le Velour

StudioLeVelour
23 října, 2023 21:52
Reply to  k69

No jooo, tak vířivka, to si taky nechám líbit.

Dům, ve kterém je náš salón je památkově chráněný a nemáme dovoleno dělat stavební úpravy, kam sprchy na pokojích patří.

Ale třeba se jednou přeci jen dočkáš.

J.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx