Erotické masáže Praha

Jennifer – Nirvana masaz

Shrnutí: Byl tam před několika týdny. Líbilo se mi tam všechno. Zdá se, že místo je v současné době nejvíce orientované na zákazníky.

Dlouhý: Omlouvám se, píšu z alternativního účtu.

Domluveno po telefonu. Nemohl jsem najít Whatsapp. Bylo by to užitečné. Jennifer byla navržena. Žádné recenze na to, ale rozhodl se jít, protože to bylo velmi blízko.

https://www.tapky.info/?4770,megan-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

Umístění je výhodné. Na stejné ulici byla asi před 4-5 lety krásná masérka. A vzpomínky na ni mi dodávaly optimismus. Nirvana je v suterénu s čerstvou rekonstrukcí. Perfektně vybavená pro masáže. Prostorná místnost. Sprcha na pokoji. Klimatizace. Zrcadlo je za hlavou, ne na boku. Mohli byste si při okukování zlomit vaz.

Na recepci je kamera. Pokud se vám to nelíbí, noste čepici.

Vyhlášená pro naše stránky sleva funguje. 60 minut = 2000 – 200 = 1800

Jennifer. Páni! Je uvedena jako 170. Myslím, že je ještě vyšší. Váha je asi tak akorát. Věk je vzhledem ke známému vzorci přiměřený. Řekl bych, že 24. Má pěkný obličej. Je zatraceně sexy. Když ji sleduješ po chodbě, nepotřebuješ masáž. Kůže jako buben, vystrčená prsa, valčík v bocích. Eh. Víš, co myslím. Musíš si připomenout, abys nezapomněl, proč jsi přišel.

Masáž je údajně „mix“. Název místa naráží na tantru. A skutečně, něco z tantry v ní je. Jsou zde přítomny lehké doteky a tahy pro naladění. Hlavní část je však zcela hmatatelná masáž. Používá se horký olej. Docela husté konzistence. Vytváří dobrou přilnavost. Nevytéká ani nemačká. Scénář je zjevně napsán odborníkem. Načasování je jasně zpracováno podle hudby.

Samotná masáž – hlazení a zahřívání, dobrá masáž rukou. Pak masáž prsy. Obě strany mají přibližně stejný přístup. Uchopení (už jsem říkal) je dobré. Když klouže prsy po lysině, je to skvělý pocit.

Co mi při masáži chybělo? Pohled na 69. Masáž prsou je fajn, ale trochu monotónní. Chtělo by to větší rozmanitost b2b. Mix je mix. Trochu toho, trochu tamtoho.

Práce s plešatým mužem je velmi schopná. Upřímně si nepamatuji, že by to někde udělali lépe.

Na závěr byla nabídnuta společná sprcha.

Odpovědi na tradiční otázky: Ne, neptal se a nikam nic nestrkal, nesnažil se. Pouze lehké pohlazení.

Sečteno a podtrženo: Оpravdu jsem si to užil. Dochuť je vynikající. Určitě si zajdu na další kulturní odpočinek. Instituce – nejvíce klientsky orientovaná z těch, které znám. Zaplatil jsem 1800 za 60 minut.

 

 

 

 

photo_2023-10-01_14-12-07.jpg

2.7 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx