Erotické masáže Praha

Mia – Secret Place

Po moc povedené návštěvě Blanky jsem dal opět šanci Secret Place, konkrétně Mii, která zde měla pozitivní hodnocení a dvě velké důvody k návštěvě 😛 Bohužel jsem ale narazil na slečnu, která byla chladná a bez energie. Fotky jí dost přidávají, narozdíl od zmiňované Blanky.

Po otevření vstupních dveří se na mě Mia sotva podívá, uvítání leklé ryby, které máme všichni tak rádi. No dobře. Odložím si boty a už teď závidím majiteli toho druhého páru, který šel za Blankou. Mia jinak vypadá velmi mladě. Těch 19 nebo 20 může mít. Usmívám se na ni, ale ona jen unaveně ukazuje „tady se svlékni… tady máš ručník… tam je sprcha…„.

Po sólo sprše a ulehnutí na břicho se Mia svléká a zapíná hudbu z telefonu. Hudba je to příjemná (mládě má vkus), ale je třeba si dokoupit reproduktory. Je to levné takhle z mobilu + to Miu láká během masáže kontrolovat zprávy. Z pasáže na břiše si toho moc nepamatuji. Chybělo tomu GFE, tedy to bylo na nule, ale B2B tam nějaké bylo, ale nic výjimečného. Na kamaráda úplně zapomíná. V zrcadle také žádná show.

Otočka a Mia si sedá tak nějak dál k nohám a začíná je masírovat. Naštěstí po chvíli nohy nechá nohama, rozlije mi chladný olej po trupu a jde se klouzat. Ono by to bylo i docela fajn, kdyby to nebylo tak mechanické a bez duše. Mia má při tom zavřené oči a působí tak nějak strnule, jako kdyby měla zaseknutou páteř. Jednotvárné B2B střídá s masáží penisu, kdy se občas nahne nade mnou abych si mohl pohrát s jejími prsy, které si ale nenechá políbit. Opět chybí jakékoli GFE a Miu neslyším ani dýchat.

V jednom momentě to už nevydržím, chci tu nudnou masáž trochu oživit, tak se zvednu a líbám její prsa, načež mi řekne „takhle ne„. Tak si opět poslušně lehnu. Zkouším se trochu přitulit, ale žádná reakce. Mia asi preferuje pasivní klienty. No nic, při další honičce tomu už nechávám volný průběh a finišuji. Máme ještě kopec času (přes 20 minut), Mia na chvíli odběhne a pak pokračuje se stejným B2B. Trochu jsme pokecali a najednou je Mia přítulnější, ale ze mě už vzrušení opadlo.

Postupně se mi nějakým zázrakem za těch pár minut opět probudí kamarád, ale ona ho ignoruje. Já bych to asi stejně podruhé nedal, ale alespoň nějaká snaha tam mohla být, bezcílné dráždění může být také příjemné. Mia mě tedy posílá do sprchy, zatímco se jen laxně převalí na posteli na břicho a kontroluje mobil. Má to celé na háku. Při vycházení ze sprchy spatřím nahou vysmátou Blanku asi na 2 sekundy na chodbě. Je to jako nějaká nedobrá provokace. Opět jednou lituji svého výběru a své chuti objevovat nové slečny. Karma za nevěru.

Mia se se mnou loučí úplně nahá ve dveřích a na Moravskou ulici vycházím po 57 minutách. Tentokrát to nevyšlo, hodnocení 🙁 Vždy se snažím najít něco pozitivního, ale tady toho bylo prostě málo. Mia je možná fajn holka, ale ten den se jí fakt nechtělo a působila vyčerpaně. Podle jejich rozvrhu tam maká skoro každý den, takže se to asi projevilo akorát při mé návštěvě.

Body to body masáž 60 minut za 1800 kč (se slevou, kterou mají na stránce).

https://tapky.info/?4685,mia-secret-place-606-566-696-606566696,4685

miaa-1.jpg mia-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx