Erotické masáže Praha

Kate – Infinity Spa

Kate tu má oslavné recenze, tak jsem se nechal také zlákat. Celé to moc dobře nedopadlo …

Fail číslo jedna: Stojím před Koubkovou a volám že jsem před vchodem v Koubkový a operátorka, ježíš já vás poslala špatně, slečna je v Hálkový, ale tam přeběhněte za 5 minut, slečna na vás počká já to zařídím … Šel jsem si odpočinout a zrelaxovat, nikoli lítat po Praze …. Ale jelikož jsem kokot, tak přecházím do Hálkovy, no pět minut to netrvá, spíš skoro 10.

Fail číslo dvě: Zvoním a jdu nahoru, hned u dveří dostanu sprďáka, že jdu pozdě, operátorka evidentně Kate neinformovala. Takže vysvětluju situaci … Fotky jí přidávají, v reálu je to dost obyčejná holka, ale postava celkem v pohodě.

Přichází domluva na klasické masáži plus říkám že ji nechám na stolku pětikilo, kdyby se mi v průběhu masáže zastestklo po pussycatu. Bohužel mi nerozumí, pětikilo ztopí, takže je jasné že pussycat už být musí 😀 Společná sprcha, tady se to vše začíná v dobré obracet, je vidět Candy škola, Kate se toho nebojí a sprcha je moc příjemná a objímací.

Přechod na lůžko kde začíná masáž od nohou a jede vzhůru, následuje tělo na tělo a to ve stylu že opakuje pořád to stejné do kola. Pak přidává masáž kolenama, která je dost nepříjemná. Jako zlatý hřeb večera je plížení jak jsem si tuhle její techniku nazval. Prostě si na vás lehne a její nohy nějak obtočí ty vaše a začne se po vás prostě na místě plížit, jako se plíží vojáci pod ostnatým drátem. Ostnatý drát věrně simulují její špatně oholené nohy, takže dost nepříjemně škrábe (Fail číslo tři). Všechny tyhle věci asi třikrát protočí a když se po mě jde potřetí plížit, tak si říkám o otočku.

Z předu to bohužel taky velký náboj a nápad nemá, je to sice tělo na tělo, ale takové opět se opakující věci. Ještě že jsem si připlatil tu lízačku, takže v 69 vypadá že se jí líbí a pěkně se na mě prckou tlačí, přitom jak ji lížu. Nevím co tam dělá ona, ale funguje to a za chvíli je vymalováno. Po otření se jí ptám jestli se taky někdy při masáži udělá, tak mi odpoví že se taky udělala. No nepoznal jsem to, ale jsem asi holt hodně dobrej 🙂

Hodnocení nic moc = průměr bude asi odpovídající, nechci dávat úplně špatný, sešlo se tam víc věcí, které to všechno pokazily, začalo to už operátorkou, možná sem se na to měl celý vyprdnout a přijít jindy.

1 hodina klasické masáže 1900,- + 500,- pussycat

https://www.tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881

kate_0119.jpg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx