Erotické masáže Praha

Issabella – Candy Shop Massage

Neplánovaná návštěva Candy Shopu:  WhatsApp zpráva 15 minut před příchodem -> volné 2 masérky -> rychlá kontrola smajlíků na tapky.info -> výběr Issabelly.

Bez prostudování podrobností na webu salonu a recenzí jsem hned v úvodu překvapen, že jde o českou masérku. To jsem zatím v Candy nezažil. Říkám si fajn, tentokrát to bude jiné.. a bylo.

Issabelle bych tipnul věk o maličko vyšší a prsa o maličko menší, než jsou uváděna v profilu. Nicméně mi to vůbec nevadilo. Obličej příjemný, tělo pro mě velice přitažlivé. Vyšší štíhlá sportovní dívka. Žádné kačeří rty, silikonové vnady, výrazná tetování, .. to už je skoro vzácnost.

Objednal jsem si B2B na 60 minut. Nabídnuta společná sprcha. Já si na ni nijak nezakládám a rychlá akce ve sprše mi obvykle přijde trochu hrr, takže mě byla tentokrát vlastně příjemné, že jsme ji pojali tak nějak pohodově. Mohl jsem si hezky masérku prohlédnout, proběhlo pár prvních doteků, ale do ničeho jsme se nehnali.

Celá masáž probíhala v takovém klidnějším, ale o to intimnějším a mazlivějších duchu. V části na břiše jsem ocenil, že se věnovala i intimním partiím, příjemně zajížděla na zadek, třísla i pytlík.

V masáži na zádech jsem si potvrdil, že je velice empatická a když bylo znát, co bych rád, šla tomu naproti. Za celou masáž jsem od ní neslyšel asi ani jedno heknutí. Někomu by to asi chybělo, nebo sráželo jeho ego. Za mě tento laciný trik Issabella používat nemusí, má lepší repertoár. (Neříkám, že se mi to nelíbí, když je to aspoň malinko uvěřitelné, ale zde to opravdu nebylo třeba.)

Nechce se mi rozepisovat veškeré detaily, tak možná jen zmíním jednu pro mě velice příjemnou věc, která není zas tak častá, a to když se masérka přiblíží obličejem k vašemu penisu a nespěchá pryč. Třeba ho jen tak hladí a prohlíží, nebo na něj foukne. To jde Issabelle krásně. 🙂

Co se týče doteků a pohledů na intimní partie masérky, tak si rozhodně nemohu stěžovat. Užil jsem si v rámci pravidel dostatečně. Zde musím zmínit, že Issabella nechala v pokoji více světla, než jsem tam zažil dříve. Podle mě je to o určitém sebevědomí masérky a za mě plusové body. Díky tomu jsem si v poloze 69 užil nádherné výhledy (jindy jsem tam viděl třeba jen stín). Issabella odtamtud vůbec nespěchala a já měl možnost si krásně prohlédnout a pohladit její poklad, který má přesně podle mého vkusu.

Za mě tedy velice příjemné překvapení a smajlík s blaženým úsměvem. 🙂 Opáčko jako u jedné z mála rád dám, pokud bude příležitost.

Masáž B2B na 60 min.
Cena 1800 placeno po masáži na pokoji.
Profil: https://tapky.info/?4303,issabella-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

 

 

 

iss.png

3 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx