Erotické masáže Praha

Bella – Relax massage

Poprvé jsem se rozhodl zkusit jiný salon, než jaký jsem zvyklý a moje volba padla na Malinu Spa zejména díky fotkám Bellu .

Komunikace přes WA v pořádku, dveře se tiše otevírají hned po zazvonění a já tedy vstupuju do krásného , malého salonu .  Příjemná slečna Bella , která se zeptala na drink . Dávám si whisky a po chvilce jdu se Bellou na pokoj.

Bella je stejná je jako na fotkách, takže jsem rozhodně spokojenej. Krásná tvář s jemnými rysy, krásná prsa i zadek . Nabízí mi sprchu a u toho se ke mně začíná tulit. Končím větu v půlce slova a její hlazení jí oplácím. Oproti mým zvyklostem se nesnažím o konverzaci, jen si užívám mazlení s krásnou holkou.

Pak ,jsme šli spolu do sprhy bylo to přijmne .

Masáž je skvělá – slečna se umí dotýkat a na začátku toho využívá a pečlivě mě promasíruje. Dostavuje se stav relaxace a do toho se mi dostává velmi příjemných dotyků na vnitřní straně stehen a na koulích. Pak krátké body to body a otočka.

Po ní se ke mně Bella přítulí a je to spíše mazlení než masáž, což rozhodně není na škodu. Bella  se mi dívá do očí a hraje si s mým tělem – zvláštní pozornost věnuje uším a krku, což se mi velmi líbí. U toho mi tře péro bříškem a nebo stěny, takže mám co dělat, abych jí zastavil včas. Nakonec se mě Bella  ujme rukou a velmi citlivě mě udělá. S nevinným úsměvem mě otře a pak se ke mně přítulí. Opět mám možnost navázat oční kontakt a hladit tu krásnou tvářičku. Ležel bych tam ještě teď, ale náš čas bohužel vypršel. Jsem nasměrován do sprchy, kde proběhne vzájemná očista.

Na závěr mi Bella říká, že ji se mnou bylo moc příjemně a bude na mě čekat. A já jí říkám, že se rád vrátím (a to nekecám). Odcházím velmi povznesen a venku zjišťuji, že čas jsme docela přetáhli.

Základní program

60 min mix

2200 Kč

admin edit: https://www.tapky.info/?4522,bella-relax-massage-727-855-109-727855109

c71036f0-e72f-43c2-bdb1-24c4cf4e70c5.jpeg

3 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 října, 2023 22:30

Jak může být tak naprosto odlišná recenze i popisu dívčiny (krásná prsa i zadek) oproti jen o půl roku starší recenzi Marviniska (kozy menší 1 něco, prdelatá – a ta fotka hovoří za vše…) – je to vůbec jedna a tatáž masérka?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx