Erotické masáže Praha

Angel – Infinity Spa

Neměl jsem dostatečné časové okno a Infinity byl nejblíže k mé lokalitě, ale proč ne, vždyť tam teď přibyly zajímavé masérky (např. Naomi a přeběhlice z cukrárny). Rezervace pár dní předem pro jistotu a samozřejmě, že žádná z těchto masérek nebyla v rozvrhu v daný konkrétní čas. To jsem ještě netušil, že v Infinity se rozvrh průběžně mění i ze dne na den, moc tam nechodím.

Nakonec padla moje volba na novinku Angel, která se tam z ničeho nic objevila. Zaujala mě fotkami, nabízenou službou pussycat (což naznačuje, že nebude bezdotykovka) a velmi zajímavými jazyky: Cz, Ru, Arm, LV. No wow, že by nějaká arménská kráska, Kim nebo „anděl“. Někdy jsem pořádně naivní.

Novinky v masážních salonech mohou někdy příjemně překvapit (možná ne technikou nebo promyšleným programem, ale entuziasmem, přirozeností a pozitivním přístupem), ale často i zklamat. Zažil jsem už obojí a snažím se být shovívavý s novými masérkami, které se snaží. Salon by měl nést určitou zodpovědnost za nábor nových masérek a jejich minimální přípravu. Přesto zde nadhodím zase to, že úplné novinky v oboru by měly nabízet masáže se slevou.

Jak vypadá a probíhá jedna z nejhorších erotických masáží, jakou jsem kdy zažil? Takto:

Dveře mi otevírá jako schválně Anita (nevím kdy přibyla v nabídce toho nešťastného dne, viděl jsem ji poprvé, ale podle účesu a asijských rysů tipuji, že to byla ona) a volá na Angel, která přichází se znuděným výrazem, bez představení nebo jakéhokoli uvítání a ve fádním civilním oblečení. Opak „wow efektu“.

Slečny, prosím vás, mohli byste si do práce nosit nějaké vhodnější oblečení (jste v erotickém salonu), sexy legíny, minisukně nebo šaty. První dojem je vždy důležitý, ale já po x masážích vím, že to nemusí někdy dopadnout tak, jak to zpočátku vypadá, tak pořád doufám. Angel ale není úplně můj typ, na ulici bych si jí nevšiml a fotky má pořádně upravené nebo fake.

Po zavedení do místnosti, kde je megatma, domluvíme typ masáže (o pussycat po takovém úvodu nemám zájem), platba předem a jdu sám do sprchy. Angel se ani jednou neusměje a vypadá, že to dělá za trest nebo je strašně vystresovaná. Po shození ručníku si všímám většího zadku, ale ne tak, jak to mám rád. Angel má kamenný výraz a mně tím vůbec nepřijde atraktivní. Masíruje mi celé tělo a má pevný stisk.

Potom se po mně začne trochu klouzat, ale je to jeden a tentýž pohyb dokola a bez náboje, bez GFE, bez nastavování do zrcadla, nic co by přispělo k erotické atmosféře. K tomu byla hudba puštěna příliš nahlas, já jsem měl v té chvíli stres z toho, kam jsem se to zase dostal, takže jsem se ani nezmohl ji na to upozornit. Když ale po mně klouzala, tak to nebylo až tak marné, takže jsem se rozhodl trochu zapojit. Chodidly jsem se dotkl jejích studených nohou a ona se lekla. Když jsem se jí začal dotýkat jednou rukou, v momentě přestala s masáží a upozornila mě „relaxuj!“.

Tak, hotovo. 😒 V tomto momentě jsem věděl, že tohle je ztracené. To jsem ještě netušil, co bude po otočce. Výjimečně vím detailně co nasledovalo, neboť toho bylo tak málo. Většinou si z masáží po otočce pamatuji jen minimum nebo jen to nejlepší, co se událo, protože se mi odkrvuje mozek a selhává paměť. Protože je to erotické.

No Angel mi jako první po otočce namasíruje nohy… Pak ještě zbytek těla. Následuje B2B z boku, v tomto případě to znamená boobs to boobs. Prsy mi párkrát sklouzne po hrudi a já jí při tom jemně hladím zadek. Celé to „boobs2boobs“trvá tak 3 minuty. Následně si sedne zády ke mně a začne mechanicky honit.

Honí a honí. Čekal jsem na nějakou změnu polohy nebo něco, to snad nemůže být všechno!! Po chvíli zpomalí a znuděně se ptá, jestli jsem už „byl“. „Prý erotická masérka„, která netuší, jak vypadá mužské vyvrcholení? Co jsem, zombie bez jakýchkoli fyzických projevů orgasmu? Nebo jak Rowan doufá, naprosto sexuálně dysfunkční?

Ne“ odpovídám, tak pokračuje zase rychlejším tempem, dívá se při tom do opačné stěny a já na její záda. Jednou rukou si dopomáhám a hladím jí větší prsa, která jsem celou dobu ani pořádně neviděl. Měl jsem chuť se jednoduše zvednout a odejít, ale s plným pytlem se mi tedy nechtělo, ať to pěkně dokončí, alespoň to. Při jemném dotýkání se jejího těla (jen na zadku a hrudi) jsem se cítil nepříjmně, jako bych ji znásilňoval.

Jinak ta poloha vsedě vedle mě a zády ke mně je snad horší než „honění u kolen“. Po smutném vyvrcholení na něj hodí utěrky ať se otřu a navrhne ještě masáž zad. Tak se otáčím a je mi na blití. Následně jdu do sprchy a chci být co nejdříve pryč. Bezdotykové rozloučení a na ulici se ocitám po 53 minutách. Vůbec mě to nepřekvapuje a výjimečně ani netrápí.

Chtěl jsem si vylepšit náladu a dobít energii, ale akorát mě to načisto dobilo. 😓 Kráčím rychlým tempem a snažím se zahnat pocit ojebu, mix smutku, hanby, zklamání a nasranosti za pouhých 1900 kč. Byl jsem okraden o hezký erotický zážitek. Přišlo mi to, jako kdyby Angel jednoho dne viděla erotické masáže někde na youtube a rozhodla se je dělat a já jsem byl jejím prvním pokusným králíkem.

Moc se mi nechtělo o tom ani psát, ale aspoň mám možnost získat 3 lístky do soutěže, tak aspoň něco z toho vzešlo. A bude to také varování pro ostatní. Slečna potřebuje nutně proškolit, o erotické masáži toho moc neví a vzájemné doteky si moc neužívá. To, že je masérka nahá, párkrát si o vás otře prsa a poté vás vyhoní jako nějaký robot masturbátor se nedá nabízet a nazvat erotickou masáží.

Nedoporučuji. Zklamání. 🙁

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900kč.

https://www.tapky.info/?4769,angel-infinity-spa-603-373-881-603373881

angel1-1.jpeg angel-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 září, 2023 08:11

Skvělá recenze, jak přesně nemá vypadat erotická masáž.
Přemýšlím nad tím, jak ale tohle u novicek může salón předem ohlídat, hlavně ten přístup – že by třeba první masáže probíhaly za přítomnosti „vedoucí masérky“…? 🙂

Last edited 11 měsíců před by ExPlayer
27 září, 2023 08:22

Sktr, jako vždy, TOPová recenze. 👍
V Infinity mi přijde, že tam snad pracují jen vynikající a pak podprůměrné masérky. Např. zde zmíněná Anita – navštívena nedávno a byla to jedna z nejlepších masáží, co jsem kdy zažil, oproti tomu tato Angel, anebo masérka z jedné z mých posledních recenzí. 😏

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx