Erotické masáže Praha

Lili – Angels masáže

Bylo po dovolené, nic extra zajímavého přede mnou a tak jsem se rozhodl zase vyrazit. Volba padla na masáže, již delší dobu jsem okukoval Angels. Holky dle fotek vypadají parádně, zřejmá retuš mě neodradila. Holešovice mám trochu z ruky, bude to u nich moje první návštěva. Narážím na negativní recenze, ale řekl jsem si, že není nad vlastní zkušenost. Dle fotek a dostupnosti padla volba na Lili.

Objednávám se den předem, přes chat na webu. Potvrzující SMS přichází prakticky okamžitě, potvrzuji rovněž. Druhý den čekám, jestli budou chtít další potvrzení, nic takového. Vyrážím směr Holešovice. Samozřejmě s předstihem, doprava a taky parkování asi nebude zrovna easy.

Po zaparkování v přilehlé ulici přicházím na adresu tak akorát v čas. Na první pohled se mi líbí neoznačená vrata vedoucí do nehlubokého průjezdu. Anonymitu mám rád. O to větší je ale moje překvapení, když před vstupní mříží se zvonkem narážím na další 2 masážníky, kteří evidentně čekají na vpuštění. Standardně bych to řešil kolečkem kolem bloku, tady ale utíkat z průjezdu prakticky nemá smysl, je nám všem 3 jasné o co jde 😊. Po chvíli trapného ticha a pohledů do stropu jako na pánských toaletách 😊 se ale rozproudí překvapivě otevřená komunikace na téma „ke komu“, „zkušenosti“, atd. Zvoním znovu, dostávám pokyn abych šel nahoru. Procházím mříží, oba kolegy nechávám dál čekat pod schody. Stoupám na mezipatro, stojím před prosklenými dveřmi se špinavou a rozbitou žaluzií a říkám si: „Ajéje“.

Otevírá Lili v župánku, mám jít dál. Je sympatická, vyšší než jsem čekal. Po zutí bot mě vede hned do vedlejšího pokoje. Domlouváme průběh akce a cenu. B2B masáž, 2.200,- . Říkám, že si chci sáhnout, dostávám radu, ať 1.000,- přidám, sáhnout si prý chtějí všichni. To je ale ovšem velké moudro, že? 😊. Dost se mi to nelíbí, ale v bordelu se nerad hádám, souhlasím. Společná sprcha nenabídnuta, rád bych ji byl uvítal, mám to rád. Pohled na malý sprchový kout v pokojíku ale jasně ukazuje, že bychom se oba dovnitř stejně nevešli. Po očistě usedám na futon a čekám. A čekám. A čekám. Vedle matrace je stolek s budíkem. Lili přichází 15 – 20 minut po prvním zazvonění.

Sundává župan, pod ním má svítivé bikiny. Je fakt hezká, 4 prsa silikon, ne úplně ideálně chycený tvar, je to trochu vidět. Na fotkách vypadá velmi štíhlá, ale není tomu tak, to asi ta retuš. Nevadí mi to, bude na co si sáhnout. Následuje klasický pokyn ať jdu na břicho. Začíná chaotická činnost rukou na mých nohách, zadku a zádech. Masírovat fakt neumí. Celou dobu kecáme o všem možném, erotická atmosféra zero, nada. Jako pokec s kámoškou. Nevím proč, ale nějak jí přitom zaujaly moje achilovky. Výhled do zrcadla je fajn. Postupně zapojuje celé tělo, ale já se musím snažit přestat kecat a začít se soustředit, abych byl vůbec schopen něco „vybudovat“ 😊.

Přichází pokyn ať se otočím, začíná to být trochu zajímavější. Mimo jiné proto, že ze stropu visí žárovka bez stínítka 😊 . Proboha proč, to přece není tak drahá věc, ne? Opět přechází na masáž celým tělem, lije na mě litry oleje. Při tom, jak je to bez atmosféry, tak hodně přemýšlím, jestli ten olej půjde vyprat 😊. Na prsa a zadek jí dosáhnu. Čekám, kdy se naštorcuje tak, abych mohl na nejzajímavější partii. Nic takového nepřichází, klečí vedle mě a ručně stupňuje tempo. Mám přitom dojem, že jsme sotva začali. Musí přece zbývat spousta času. Na budík ale nevidím. Nekompromisně mě vede ke konci, bez nápadu, čisté honění. Pocit jako se starší ségrou (pro mě je to negativní příměr, ale někomu by se to možná mohlo líbit 😊). Ještě si říkám, že přece musí přijít nějaká oddalovačka… NE. Překvapeně koukám, jako co to mělo bejt!? Že by chtěla jít sama, z vlastní iniciativy, na druhé kolo? NE. Vstává a dostávám pokyn ať jdu do sprchy. Samozřejmě sám.

Koukám na budík, je přesně 45 minut po zazvonění. Nevěřícně jdu do sprchy. Celá akce trvala 25 minut, možná o minutu víc. Přidal jsem litr a to jako za to, abych si sáhnul na kozy? Celkem za 3.200? To snad nééééé!

Nerad bych jí křivdil, je to hezká a komunikativní holka. Ale opáčko fakt NE.

  1. B2B masáž
  2. 60 minut
  3. Cena 2.200 + 1.000
  4. https://www.tapky.info/?4766,lili-angels-masaze-778-896-288-778896288

04-Lili.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 září, 2023 06:39

Hele jako sorry, ale jit na masaz do Angels je urcita forma masochismu.

25 září, 2023 08:23
Reply to  MMrak

A ještě se tam stojí fronta? Cena 3200 kč za silikonovou bezdotykovku na 25 minut… Pro ty slečny dreamjob 🤑 ale na tohle já nemám dostatečnou mozkovou kapacitu, abych to pochopil. 🤯 Proč nejdou tito podivíni raději do toho bordelu se silikonovými pannami?

25 září, 2023 09:10

Tento popis masáže sedí na cca 95 % „zážitků“ v podniku Angels… 😏 Za co jsi platil ten litr navíc, je mi fakt záhadou…

Petrda
25 září, 2023 19:17

Za tuto recenzi navrhuji
90.minutovou VIP masáž bez losování !
Děkuji kolego 🙂

25 září, 2023 20:40

Čest výjímkám, ale v Angels se podobný scénář odehrává z cca. 50%. Je to fakt o tom, jakou holku si zrovna losnete…

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx