Erotické masáže Praha

Elishka – Relax masáže

Zdrasvtujte,

jednoho sobotního odpoledne jsem byl nadržený jak klokan. Praktikuju masturbační půsty už nějakou dobu a pomáhá mi to obecně v životě. Důsledkem je každodenní erekce, péro tvrdý jako skála a schopnost kontrolovat, kdy vystříknu, hehe.

Byl jsem zrovna v centru Prahy a říkal si, jestli tu nenajdu nějakou masérnu, ve který jsem ještě nebyl. Google mapuju a ve vedlejší ulici ejhle, relax… Volám, objednávám se v angličtině, má zrovna volno Elishka, náhoda, beru na hodinku.

Vcházím dovnitř, maj to ve spodnim patře a interiér mi celkem padl do oka. Barevnost, čistota, luxusně-uzemněný, navoněný klasicky jako ve většině ostatních podniků. Asi maj všichni nějaký stejný „sexy“ esenciální oleje.

Vítá mě v župánku blond kočička z Ruska (to já rád), starší (víc než na webu), ale v obličeji má pořád takový ty typický jemný východní rysy a modelkovskou postavu. Fotky sedí, kozy taky.

Už má určitě něco zažito, ale esenci má pořád mladou. Moc toho nenapovídáme, ale to mě je jedno. Energii mezi cítím, to je hlavní. Jediné co, tak jsou na trhu najdete určitě více GFE holek, tady jde čistě o práci …

Jdem do sprchy, pěkně si ji našmudlám a ona mě. Šeptám ji do ucha prasárny, beztak půlce nerozumí, ale to mi je jedno. Prostě penetrace záměrem, duchem a energií :). Začíná mi vibrovat trubkou a poprví za svou masážní kariéru se dělám ve sprše. Nechal jsem tomu volný průběh.

Deme na postel, pták postupně oddechuje a já taky. Žena ve věku už ví, že méně je více, a tak probíhá i samotná masáž. Lehké doteky, občas přitlačí, semtam zašimrá, a projede vrabčáka.

Po půl hoďce se otáčím, jsem tak na 30% připraven na druhé kolo, které se naloaduje na stovku hned po tom, co si mi sedne čičinou na břicho a sjíždí jako na koníčka.

Jsem lehce unaven, ale atmosféra má stále ero nádech a jedeme do finiše. Stříkám na podruhý a polívá mě pocit prázdna (v dobrým).

 

Opáčko možná, bylo to celkem náhodné a neplánované setkání, výsledek ale stál za to.

 

  • B2B masáž, 60 minut, 2000,- Kč

https://tapky.info/?4710,elishka-relax-massage-727-855-109-727855109

Screenshot-2023-09-23-at-11.04.09.png

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx