Erotické masáže Praha

Mia – Avalon Club

Dlouho jsem nikde nebyl po menším zklámání u Denisky.. prostě mám rád, když mám z holky wau efekt.. Deniska je super holka, tak jí ani recenzi nenapíšu 🙂

Když jsem tak přemýšlel, že jsem vlastně byl jen v králíku nebo u bývalýho králíka Báry v Candy, tak sem si říkal, že zkusím navštívit jiný salon..

Po důkladném průzkumu mě zaujala na fotkách Mia, tak jsem přes WA zarezervoval nejbližší termín, což mě dost překvapilo, asi možná mají dražší masáže, tak to lidi táhne jinam 🙂

Cesta na místo byla zase jiná než jinde, ale místo je na celkem klidném místě, tak je to ok.. po zazvonění jdu dolů a ve dveřích mě vítá recepční, kde jsem měl už první wau efekt, fakt sympatická holka.. nabídnula mi pití, já si dal vodu, protože venku docela krásný babí léto a já vyprahnuto trošku, protože jsem se trošku proběhnul 😀

Nabídnula mi různé masáže, co Mia dělá a že nejlepší je B2B, tak jsem vybral to, i když jsem nevěděl do čeho jdu, ale čekal jsem super mladou holku.. což se nakonec ukázalo jako pravda.. když mě recepční dovedla k pokoji a já jí uviděl, tak jsem ze šoku vylil skoro celou tu vodu na zem.. 😀 naštěstí tam byla celkem velká tma, tak si toho nikdo nevšimnul.

Klasické uvítání a jde se na sprchu, která byla super.. 🙂 Fakt je to mladá krásná holka a já nasával její energii, jsem hodně submisivní na první masáži, abych zjistil, co vše holka dělá sama od sebe.. podle toho se dá zjistit, jestli jí to baví nebo ne, přístě si to už můžu upravit podle sebe i jí a vím, že to bude bavit oba.. Sprcha byla fakt super, vesměs by mohli vymyslet nějaký sprchové masáže 😀 i když holky by asi se roztekly takhle..

Po sprše jsem Mie nabídnul, že jí osuším sám, což přijala a dal jsem se do práce 🙂

Potom jsem si lehnul na břicho a začala masáž.. masáž byla super, jen zapomněla na to, že je to erotická a malej si dal velký pohov, jako jezdila po mě hezky, jen by chtělo zapojit nějaký letmý dotyky mezi nohy, aby potom nemusel znova do práce, při otočce, ale byl už připravený.. jediná malá výtka k Mie, ale příště už vím, kam jí nasměrovat..

Potom otočka a já zjistil, že je trošku smutná při masáži, ale když jsem jí zastavil po její akci a následné ruční práci, kde byla trošku smutná z asi delší reakce, tak jsem jí nabídnul, ať si lehne vedle mě a najednou se vše změnilo a od tý doby se dost smála a tak a bylo to super.. Je vidět, že je hodně mladá a ještě to nemá úplně vychytaný a čeká, že se každý udělá jen z jejího nádherného těla, ale při správné navigaci to bude super..

Nabídnul jsem ušetření ubrousků, že to dokončíme ve sprše, s čím souhlasila a já se udělal na ty její krásná mladá prsa.. vzájemné osušení, rozloučení a s úsměvem na tváři odcházím do víru velkoměsta, ještě po cestě se rozloučím se sympatickou recepční a adios..

B2B za 2300 na hodinku, je to celkem dosti no, ale chápu, že ta vyšší cena je za asi nejmladší a asi nejkrásnější personal v Praze.. Tato fotka Miu vystihuje asi nejvíc, ten zbytek jí trošku ubírá podle mě.. 🙂

admin edit: https://www.tapky.info/?4644,mia-avalon-club-737-747-828-737747828

mia.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx