Erotické masáže Praha

Laura – Matahari

Již je to delší dobu, co jsem byl u Laury v MH.

Do MH občas rád zajdu i přes vyšší ceny, ale naopak se mi nikdy nestalo, že by to byl propadák. Naopak je zde zajištěná jistota, že zážitek bude pravděpodobně pozitivní.

Pro Lauru jsem se rozhodl, jelikož se mi líbila hned na fotkách.

Po příchodu se seznámíme, letmá pusa a jde se na pokoj. Laura je hned od začátku úsměvavá a komunikativní a na základě celkové konverzace zjišťuji, že je to i inteligentní žena, což mi přijde fajn.

Sprchu nabízí společnou což přijímám. Jedná se o běžné opláchnutí – erotika tam sice je, ale není to žádná jízda jako např. v jinéch salónech.

Poté uleháme a začíná masáž. Masáž je velmi příjemná a je vidět, že Laura s tímto má zkušenosti. Atmosféra je příjemná. Občas zabrousí i na správné místa.

Po otočce pokračuje ve své sestavě, která není nijak divoká, ale erotická stoprocentně ano. Dává mi sama ruce, abych vyzkoušel její prsa a celou masáž navazuje oční kontakt buď přímo nebo přes zrcadlo s krásným úsměvem.

Následně příjemné zakončení, u kterého nikam nespěchá = nemám z toho pocit, že už musíme končit a honem honem vypadni.

Následně pokračujeme konverzací a nakonec rychlou společnou sprchou.

Lauru mohu doporučit. Já osobně bych se k ní rád vrátil, ale nyní nemá napsané žádné směny.

v MH jsem se ptal a salon aktuálně tvrdí, že má volno, ale že bude k dispozici později. Doufám, že to je pravda (stejně to tak bylo např. u Kary, která nějakou dobu byla bez směn, ale nyní už je opět aktivní).

Erotická masáž B2B na 60 minut, cena 2300 Kč

https://www.tapky.info/?3712,laura-matahari-salon-773-164-811-773164811

Foto.webp

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx