Splašky a smyšlené promo recenze

Laura – Chilli Salon

Takže tentokrát navštíven salon v Karlíně. Objednání v pohodě, milá recepční, rychlá komunikace. Prostor salonu taktéž příjemný, čistý, zvláště oproti jiným pražským podnikům jsem ocenil, že neležíte na zemi na matraci, ale na standartní posteli.

K Lauře – v salonu patří mezi novější masérky, což jí ale rozhodně neubírá na umu. Už samotné přivítání velmi příjemné a usměvavé, u některých masérek mám občas pocit, že jsou dost mechanické a neosobní, ale s Laurou jsem se rychle cítil fajnově a vítaný. V průsvitném župánku sleduju její krásné pozadí, když mě vede do schodů. Na pokoji nějaká ta konverzace a potom lehce erotická společná sprcha. Jsem uložen na břicho a začíná celkem jízda. Laura body to body rozhodně neodflakuje, hladí, sem tam přitlačí, zkrátka příjemná záležitost.

Otočka standartně v půlce času a začíná ještě větší paráda. Slečna má dobrou práci s gradací a pohyby jejích naolejovaných křivek mě dostávají do rauše. Pro milovníky menších pevných prsou do ruky ráj. Dotyky jí nevadí, ale byl jsem předem informován, že ne na intimních partiích, což není výjimka a počítám s tím. Trochu mě napíná a oddaluje, což ještě umocňuje vzrušení a zábavu. Zakončení ve velkým. Sprcha opět společná, což je jednak praktické, kvůli omytí oleje ze zad a také je to milé a přirozené zakončení masáže.

Shrnutí – Laura je krásná, mladá, na pohled trochu křehká květinka, ale nenechte se zmást. Jediným mínusem možná to, že nejde do 69, ale umím pochopit, že s cizím člověkem to není komfortní pozice a že si více hlídá své hranice. Respektuji. Dalším velkým plusem je to, že holky v Chilli opravdu vypadají jako na fotkách (někdy ještě líp) a člověk není překvapený.

Placeno 2400,- za 1 hodinu body to body.

Laura_web_01.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx