Erotické masáže Praha

Kamila – Avalon Club

Vyrazil jsem na průzkum do Avalonu, který se prezentuje jako VIP prostor. Rezervace přes chat byla bez problémů. Rezervoval jsem na poslední chvíli a volno měly jen 2 dívky. Zvolil jsem Kamilu.

Salón je umístěn na vcelku rušné ulici, ve které je hospoda a na rohu večerka. Lidí se tam pohybuje celkem dost. Před vchodem postával další masážník, který čekal na svůj čas. Zvoním a jdu do suterénu, kde jsou další dveře, kde čekám asi 2 minuty na vpuštění. Otevřela mi slečna, která má asi na starost rezervace. Usadila mě do menší místnosti s barem a řekla ať chvíli počkám. Bohužel mi nenabídla ani vodu. Po chvíli přišla a zeptala se na typ masáže. Vzal jsem klasickou Erotickou masáž na 60 minut za 2000,-. Platí se předem. Pak mě odvedla na pokoj, kde už čekala Kamila. Na první pohled sympatická slečna asijského původu.

Začali jsme společnou sprchou, která byla po delší době přesně podle mých představ. Pečlivě mě namydlila, zajímala se o správné partie a pak se pěkně nastavila, aby jí také mohl umýt. Nikam nespěchala a navodila správnou atmosféru na masáž.

Po přechodu na lůžko jsme klasicky začali na břiše, kde mě pěkně promasírovala celé tělo a já se už těšil na otočku, která přišla zhruba v půlce.

Při masáži na zádech posunula už tak vysokou laťku ještě výš. Šla postupně, nikam nespěchala a  erotické napětí stupňovala. U toho měnila polohy včetně mou oblíbené 69 se skvělým výhledem.

Během masáže jsem jí hladil po zádech a prsou a vypadala, že si to také užívá. Závěr byl jedinečný a po mohutném výstřiku pokračovala v pomalé masáži dokud mě zcela nevymačkala.

Na závěr se ke mě na chvíli přitulila a jen tak jsme leželi. Pak se šlo znovu do sprchy, která byla opět hodně kontaktní a důkladná. Během masáže jsme skoro nemluvili, nebylo potřeba. Mě to vyhovovalo. Mluvením by jsme zbytečně narušili atmosféru.

Celkově jsem odcházel nadšený a rád budu zážitek opakovat.

Při odchodu jsem se v chodbě potkal s dalším masážníkem. Organizaci příchodů a odchodů do klubu by to chtělo vylepšit. Také by se hodilo drobné občerstvení v podobě nápoje. Voda by stačila.

https://tapky.info/?4553,kamila-avalon-club-737-747-828-737747828

 

kamila_0117-0.jpg kamila_0117-1.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx