Priváty v Praze

Alex – Lovely Girls

Nejdříve jsem měl menší obavy v jakým rozpoložení Alex bude, jelikož měla dost směn ten týden, ale Alex tu má tak skvělý recenze, že jsem to prostě musel risknout.

Objednání klasicky přes WhatsApp bezproblémové.

Vila se nachází v klidné oblasti, kde je možné diskrétně vstoupit. Při nejhorším si dáte menší kolečko, když bude jiný privátník odjíždět z parkovacího místa.

Zazvoním a nahlásím, že jdu za Alex.

Po chviličce už se rozduní za dveřmi klepot bot na podpatku. Otevírá Alex v župánku a vpouští mě dovnitř.

Vstup už není takový jaký býval, že za dveřmi byla gaučová místnost s televizí, kde se pouštěly videa holek, ale je z toho taková nudlová chodbička s botníkem. Z té gaučové části se tedy pravděpodobně staví další pokoj na zábavu.

Na pokoji vyřídíme placení extras. Vzal jsem líbání + hluboký orál.

Mezitím, co Alex skočí pro pití dávám rychlou sprchu. Po chviličce se Alex vrací a zábava může začít.

V předešlý recenzi tu psal kolega, že prý jde cítit, že Alex kouří a musím tedy říct, že já jako nekuřák s ním musím nesouhlasit nebo už Alex přestala 🙂

Alex odhazuje župánek a stojí přede mnou ve žlutém prádle přesně jak má na fotkách.

Začneme tedy menším ohmatáváním ve stoje, kde mě Alex začne líbat po krku a přitom začínáme konverzovat. Nevím jak to Alex dělá, ale dokázala navodit, tak super atmosféru a totálně si mě získala, že jsem úplně přestal vnímat hrající hudbu a byl jsem zainteresován jen v ní 🙂

Přesouváme se na postel, Alex shazuje prádlo a pouštíme se do líbání a musím říct, že mě to fakt bavilo a spojený s tím, že má piercing v jazyku tomu dodává ještě navíc další zajímavý prvek. Mezitím, co se líbáme, tak mi ho dráždí, že pak můžeme přejít na orál. Nasazuje kondom (tentokrát prý neoblíbený bez chuti 😀 ) a pouští se do toho, nezapomíná přitom na doteky na koulích. Hluboký orál jsem chtěl vyzkoušet ze zvědavosti, tak bohužel nemohu nějak objektivně ohodnotit, ale asi toho nejsem fanoušek a příště bych si nepřiplácel. U celé téhle orální akce vždy na mě koukne a zkontroluje jak se mi to líbí.

Pak se přesouváme na 69, kterou jako „masážník“ mám rád. Alex u orálu zapojuje zajímavé prvky a spojené s piercingem to tomu dodává pořádnou dávku dráždění 🙂

Bezvadný je, že je Alex aktivní a sama navrhuje, co budeme dělat dále a nemusím nic dirigovat, protože na to nemám povahu. Alex na mě nasedá, do toho se líbáme a já si hraju kozičkami.

Po nějaké době se zeptá jakou polohu bych chtěl. Přejdeme tedy do pozice zezadu.

Co bych chtěl vypíchnout je, že tetování, které má Alex na zádech vytvoří vizuální vzpomínku do paměti.

Alex má po celou dobu docela hlučný zvukový projev, že mě to fakt bere. Pak sama začne s nabodáváním a já úspěšně kapituluji. Alex by snad chtěla jet ještě dál, ale já fakt potřeboval pauzu.

Po utření se dojdu napít a Alex leží v posteli a já ulehám vedle ní. Nožky zkřížíme, ruku má kolem mé hlavy a dáváme se do konverzace.

Jelikož jsme s Alex stejně starý a hlavně má velký přehled i o věcech, který mě zajímají a na co rád ve svém volnu koukám, tak jsme konverzovali až do té doby, že musela klepat „provozní vily“, že značně přetahujeme a další privátník čeká před dveřmi.

Hodím rychlou sprchu, obléknu se a Alex mě pak doprovází ke dveřím, kde dostanu pusu na rozloučenou.

Závěr: Vysmátý smajlík a doporučení i těm, který jako já nechtějí nikoho dirigovat a radši to nechávají plout s neskutečnou atmosférou, kterou Alex dokáže vytvořit.

Door-door čas: 80+ minut

Extras: Líbání + hluboký orál

Délka: 60 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 3000,-

admin edit: https://tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Obrazek-04.07.2023-v-17.39-1-kopie-1.jpg Obrazek-04.07.2023-v-17.39-kopie-0.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 září, 2023 09:54

Zdravím.
Kde najdu tu slevu od Tapky? Chci taky zkusit Lovely Girls. Díky

8 září, 2023 13:01
Reply to  Mirda

Zkus zapojit mozek, desetkrát si to znovu přečti a třeba na to přijdeš :))

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx