Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Dlouho jsem váhal jestli tuto recenci napsat a je mi jasné, že půjdu proti proudu, možná se ozve i pár skalních příznivců co to tady píšu za odporný hejty. Rád bych jen nabídl náhled v čase a připadně pomohl tomu kdo má stejné preference jako já.
Jen jsem si na své zkušenosti s masážemi u Pauly uvědomil co se mi líbí a jak se vyvíjí kvalita masáži v Praze.
Na první masáži u Pauly jsem byl  na Smíchově někdy před 5 lety (a prověřuji ji v cca ročních intervalech), byla to jedna z mých prvních masáží vůbec a byl jsem absolutně nadšený z legendární sprchy. Bylo to pro mne něco nového, hmaty zezadu, energická honička a ty oči když před vámi ve sprše klečí…první sprchovej výstřel byl povinností. Když jsem byl před pár týdny naposledy, už to na mne bylo bohužel příliš automatické. Xxx Když to srovnám dnes s mnohem mladší dívkou třeba v Candy tak ta kvalita a pestrost toho co se ve sprše děje a erotický náboj je někde jinde.
Paula je vždy ochotná a chce vám splnit každé přání, bohužel se jedná o hezky naučenou roli a nikoliv GFE přístup. Při poslední masáži se už ani nesnažila o druhé zakončení, když viděla že to jde pomalu, stačilo jen zvolnit, zkusit něco změnit a přitulit se. Až s přichodem salónů jako je Raɓbit, Luxury a Candy jsem si uvědomil, že GFE je to hlavní co potřebuji. Nejen kvalitně uspokojit rukou při „koníčkovém“ skoro sexu a peprnější výrazy, ale dostane mne, když mi masérka roztaje v objetí, držime se za ruce a jen tak cítím její energii. Stačí pak jeden dotyk a pohled, který si pamatuju roky, i tu slečnu a ty chvíle si tím znovu připomenu. Nevím možná to tak nemáte, třeba jsem divnej nebo nějak spirituálně obdařenej :), ale co jsem tím chtěl říct je to, že Paula není GFE, což samozřejmě není její chyba. Paula je akční dáma s kterou se, pokud nejste vyloženě GFE zaměřeni, rozhodně nudit nebudete a to bych prostě rád jen poradil kolegům a všem takto zaměřeným kolegům. S Paulou nemáte problém když ji chcete pohladit kdekoliv na těle, často vás k tomu spíše sama vyzve, ale z mého pohledu, asi jsem taky ten „mazlící medvídek“ jak tu někdo vtipně podotkl, je nejvíce když to všechno samo vyplyne z té navozené milenkovské atmosféry…

Alfa masáže byli pro mne první top salón, ve kterém jste nemohli vybrat špatně a možná díky jim teď máme super sexy tulící sprchy u konkurence!?
A třeba takovou trojku s Barbarou a Paulou, což prý dnes lze zařídit, bych taky asi snesl až mě někdy přejde GFE mood. A to na střídačce v Alfe ješte sedí Bára…
Jedná se o čistě subjektivní pohled a je jasné, že je spousta lidí, kteří to mají opačně a to je správné. Prostřední smajlík…
Exclusive mix, 90min., 3400,-

paula_01.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 září, 2023 13:42

Nejsi v tom sám. Tvoji větu GFE je to hlavní co potřebuji podepisuju. Mám to úplně stejně; těch pár chvil s přítulnou slečnou mě nabije mnohem víc, než to vyvrcholení.
Je mi líto, že jsi to u Pauly tentokrát nenašel – doufám, že jenom měla horší chvilku.

17 září, 2023 16:27

Very good post. I understand exactly what you mean. For those that are quite experienced in the massage market, you get to know the difference between a GFE approach and a professional (but theatrical) approach to the massage.

Look, I understand that some guys may be happy with the theater of a good masseuse. She follows a routine and looks very convincing. But, after some time, you understand that it’s all a show. There is really no intimacy, it’s all a very well rehearsed performance. That, let’s be honest, will still leave the majority satisfied.

So it’s a not a criticism to Paula. She is a very good performer. But there is no true GFE in her massages.

I have currently a deal with a masseuse that is the following: we have very intimate massages (without sex). But I don’t book the massages myself. When she has the „taste“ for it, she reaches out to me. That means that our massages are always great because she is having as much fun as I have. That’s what I call the true ideal scenario.

Note: don’t ask me who is this masseuse as she explicitly asked me never to reveal her identity.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx