Erotické masáže Praha

Linda – Rabbit hall

Zdravíčko, pánové. Tak tohle byly sakra dobře investovaný prachy! Vcházel jsem s lehkou nejistotou (kvůli fotkám v Rabbit hallu, což asi nejeden masážník mi dá za pravdu), ale odcházel jsem neskutečně nabitej a prostě nejvíc v euforii. Ale hezky zpátky na začátek.
Objednal jsem si Lindu s tim, že to je prý hodná češka a že je to fajn duše. Tak jsem si kvůli zkušenostem z minulého setkání s Vanessou, řikal že fakt na rady od operátorů, nedám. Zvláště když už tak nějak vím, jak to v tom či onom podniku chodí.
Zvonim na zvonek na smíchovský pobočce Rabbit hallu, otevírá mi jejich operátorka. Divný ale ok. Nechal jsem to bez komentáře. Vstoupil jsem do salónu a otevírá mi mladá štíhlá holka. V tý temnější mistnosti, toho fakt moc vidět nejde. Ale její tón hlasu, mi přišel fakt hodně dobrej. Takovej velmi pozitivní. Což se už hnedka u mě bere jako první plus bod, jelikož kolikrát může mít holka špatnej den a může bejt unavená. Bylo 19.hodina. a ona prostě stále fresh. Yez. Hodně milé. Přivítali jsme se pusama na tvář. Druhé plus.
Linda mě odvedla na pokoj, kde už byla připravená sprcha (přímo na pokoji) a ručník. Jó, Linda hodně usměvavá. Komunikativní. Zdá se i fakt snaživá.
Po kafi, jsme si hodili na sprchu, kde byla zpovídačka, jakej kdo má den atd. Nic extra sprostýho se nedělo. Lehl jsem si na futon, kde začala relaxační masáží nohou. Nenásilné a zklidňující. Vzhledem k tomu, že jsem měl mnoho změn nálad během jednoho dne, tak celkem příjemný. Výhledy celkem hezké ale hlavně jsme si fakt hodně pokecali. Linda je taková dalo by se říct, celkem energická a pro každou srandu. Když jsem jí před otočkou řekl, že určitě přijdu minimálně ještě jednou a že určitě i klidně na dvě hoďky, tak jí to neskonale potěšilo a moc hezky se usmála.
Co se týká otočky, žádná éro jízda to nebyla, ale nuda to taky nebyla. Taková už klasika. Co bych ale vypíchl, že prdelku má fakt luxusní a že celkově má moc příjemnou jemnou pokožku. Předvedla i 69tka, která v jejím podání byla celkem hezká vzhledem pravě k jejím milým zádům a malému tetování (taková poznámka, že menší kérky se mi na holkách dost líbí).
Když jsem v onom závěru řekl, že mám rád mazlící a tulivé dojezdy, bez problémů, mi bylo vyhověno a ještě se i zas a opět usmála. Ale né nijak zle. Vážně tak nějak přátelsky. Jen se do toho vrhla docela rychle, tak jsem jí nestihl dřív zastavit. Nicméně, když jsem jí trochu krotil, tak hnedka zvolnila tempo. Též paráda.

Za mě hodnoceni, určitě pozitivní. Přirovnal bych její povahu, jako má například Eli z Infinity nebo Mary z cukrárny. Komunikativní, milá, vstřícná, vyhoví. Happy end jako ze snovýho letního večera či noci, hihi.
Za mě, jedno z těh zdařilejších poznácaček a těším se na brzký návrat! Tak pa, Lindo a ještě jednou díky moc za milou a hlavně povedenou premiéru.

admin edit: https://tapky.info/?4234,linda-rabbit-hall-774-910-918-774910918

LindaPro.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 srpna, 2023 01:27

Ta tma v Rabbit Hall je už fakt pověstná a za mne to celé začíná poněkud ztrácet smysl (zvláště na Vinohradské): měly by se u nich fasovat (nebo dovolovat přinášet vlastní) brýle na noční vidění…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx