Erotické masáže Praha

Foxy – Candy Shop

Foxy – Candy Shop

Masáž: B2B / 60 minut / 1900
Příchod na bar po zazvonění, vstup rychlý a diskrétní.
Foxy přišla v šatech, přivítání – první dojem takový neutrální. Jdeme do pokoje bez sprchy. Komunikace dobrá, snaží se. Foxy má pěkný zadek, ale postava  a zbytek je pro mě takový průměr. Asi jsem celkově čekal lepší holku.
Nabízí společnou sprchu a hned se trochu suše zeptá jestli jednou nebo dvakrát (ale zase lepší se asi zeptat). Ikdyž mi úplně nesedí, volím béčko. Společná sprcha celkem fajn kontaktní a osahávací. Má to naučené, tam to bylo celkem fajn. A po chvíli zdárně dokončené první kolo.
Přesun na pokoj a začátek lehké masáže na břiše. Spíše se zde věnuje hlazení a škrábání, trochu jsme u toho pokecali, občas zalichotí a zajede na sprvná místa. Pak nasadí i trik se šimráním vlasy.
Dále náleduje otočka a dále opět lehká masáž, postupně i pomasíruje dole a následuje B2B. Občas se zeptá, jestli se mi tohle a tamto líbí.  Pak se otočí na 69, to byla asi nejlepší část. Má super zadek, nechá se pohladit a zavzdychá…tohle by ji bavilo. U toho pohoní, snaží se na přání oddalovat. Chvíli si takhle spolu hrajeme, až končím podruhé. Pak trochu přitulení, pokec. Jdeme do sprchy a rozloučení.
Celkově to mělo zajímavé prvky, ale spíše takový průměr. Foxy působila chvílemi unaveně, bez zájmu. Trochu mi přišlo, že když jsem si nic nepřiplatil nebude to přehánět. Sama mi i řekla, že bych si měl příště s ní dát pussy, že by se jí to se mnou líbilo. Další pro mě mínus byl poměrně tvrdý úchop a honění. Tohle já nemusím, a je to těžký na místě vysvětlit.
Takže za mě neutrální smajlík, opakovat nebudu. Možná, kdo rád pusssy – víc si s ní užije.

foxy_01.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx