Priváty v Praze

Ester – Lovely Girls Privat

V recenzích, na něž odkazují tapky.info mne zaujala Ester.
Ve středu telefonuji, že chci rezervačku na pátek, ale bohužel má plno. Tak beru sobotu dopoledne. Obratem mi dojde SMS s adresou a poučením o potvrzení rezervace hodinu předem.
Privat v pěkné vile v klidné oblasti, 10 minut pěšky od metra Skalka (hned vedle je i BUS zastávka).
U dveří zvoním a otvírá mi malá štíhlounká sympatická usměvavá holčina s rezatým přelivem (věk cca 30) a dává mi pusu na přivítanou.
Vstupní hala i pokoj hezky zařízeny, sprcha (vířivka) přímo na pokoji.
Platba 1800/hod. (akce „tapky“), extras (na poprvé) neberu.
Dostávám ručník a nabídnuta voda.
Po sprše přichází rozbalovačka. Ester má vysportovanou postavu, malé kozičky, vkusné kérky, krásné zoubky. Přivinula se a po krátkém otlapkávání nasazuje pláštěnku a začíná kvalitně kouřit  (a to i hodně z hluboka) v různých polohách při střídání tempa i intenzity. Občas musím přerušit, abych se neudělal.
Po chvíli ji strkám prstíček do kundičky a následně přidávám druhý, načež reaguje opakovaným squiretm. Optám se na možnost lízingu a Ester odvětí, že v pohodě, takže zanořuji jazýček do voňavé kundičky a přidávám střídavě 1-2 prstíky. Opět se opakuje Esterčina squirt-symphony a přitom mi stehny drtí uši, takže ani moc neslyším její hlasitý zvukový projev.
Esterku to evidentně baví a mne taky, takže si užívám kombinaci kouře, lízání a skirtu. Zhruba po 50 minutách hrátek zanořuji a stříkám do obalu. Potom krátký pokec na vydejchání, rychlá sprcha, políbení a pápá.
Ester mi hned napoprvé sedla (a doufám, že i já jí) – příjemná, přítulná (super GFE), komunikativní, žádné zákazy – naprostá spojenost a určitě někdy brzy i opáčko!
Fotky na tapky.info sedí.
4.5 6 votes
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 srpna, 2023 08:49

Super recenze, jen moc nechápu, proč píšeš, že jsi za ní byl presne v sobotu dopoledne. Dotaz na masazniky – je možné si z masaze odnést takový zážitek za 1800,-/hod.? 🙂

30 srpna, 2023 13:41
Reply to  Rowan_Atkinson

Už se ti to snažilo vysvětlit X lidí. Tohle třeba vůbec není zážitek, který bych vyhledával. Každý chce něco jiného. Každý nechce to, co ty.

30 srpna, 2023 13:51
Reply to  Floyd

Já vím, jen popichnuti.. jake zazitky teda vyhledavas ty? Jsi jednim z tech, pro ktere je nejvic vyhonení v poloze 69, kdy se ji na ni můžeš zblízka podívat?

31 srpna, 2023 11:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Já vyhledávám rozmanité krásné ženy, se kterýma si užiju trochu erotiky bez vybočení do nevěry, jak to mám s mojí ženou nastaveno. Na sex mi úplně vyhovuje a dostačuje moje žena.

2 září, 2023 09:43
Reply to  Floyd

Aha, takže tvá žena vnímá vcelku pozitivně, když ti masérka pěkně vyleští flétnu? 🤔🤣

4 září, 2023 16:45
Reply to  Vlasta

Nevyjadřuje se takhle obhrouble, ale v podstatě ano.

5 září, 2023 12:04
Reply to  Floyd

Tak to gratuluji! 🤣
A propos, co je na flétně a leštění obhroublého?

6 září, 2023 08:40
Reply to  Vlasta

Na první masáž mě přímo poslala a zaplatila ji. Ví, že jsem hodně na ženský a nechtěla se dočkat toho, že až si budu hledat nějaká dobrodružství, tak ji budu podvádět, kde hrozí zamilovaní a opuštění rodiny. Pro svůj klid mi tak masáže výslovně dovolila. Mám jen zákaz strkat věci do věcí 🙂 A je pravdou, že si jí od té doby vážím ještě více. Samotná slova „leštění” a „flétna” jsou v pořádku, nicméně v tomhle kontextu to zkrátka (pro mě) zní obhrouble. Erotiku a sex totiž považuju za něco krásného a tahle slova mi to jaksi devalvují.

2 října, 2023 23:24
Reply to  Rowan_Atkinson

To asi ne. Byť i tady je to za tu cenu jen díky slevě. Jestli se tedy ale dá i takovýto poklad najít, tak potom už asi raději jinde nehledat, protože bohužel většina recenzovaných zážitků z privátů příliš k závidění není.

30 srpna, 2023 14:44

No, věk bych odhadnul na 35 jar a kozičky by si mohla nechat vytunit, ale jinak není co vytknout a skutečně blafe hodně zhluboka, těměř jak Pepíček Laufrů

10 září, 2023 18:07

Ester za mne kurva co to nedělá jen pro penize.. má to ráda a umí být poŕádná dračice

13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx