Priváty v Praze

Caroline privat

tel: 720 541 922

2.500 ,-/ hod v základu

https://www.tapky.info/?3236,caroline-caroline-privat-720-541-922-720541922

Návštěva všem známe „Caroline from Smichoff“. Přidám svůj úhel pohledu. Přejdu od detailů spíš k postřehům.

Hezká holka, do třiceti let s autentickýma fotkama, krásnou štíhlou postavou a jěště krásnějšíma nohama. Jak bylo už popsáno, působí celkem plaše, dává ji to takový háv nevinnosti a výjmečnosti, v tomto odvětví lidského počínání doslova úkaz.

Co se týče sexu, sice ochotně držela, uvěřitelně vzdychala, náležitě dle intenzity a důrazu, zrovna uragán živočišnosti to však nebyl.

I přes její zjevnou introvertnost byla závěrečná konverzační chvilka o všem a o ničem příjemná, kupodivu se i celkem rozmluvila, rozhodně to není žádná vymaštěná idiotka.

Abych to jen nechválil, tak to shrnu tím, že za jednorázový experiment peněz nelituju. Na opáčko to však za tuto cenu  NENÍ.

Vzhed: supr Sex: lehce nadprůměrný Cena: zlevni na dvojku a budu chodit pravidelně 🙂

 

caroline.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 srpna, 2023 17:34

Jedna věc mi vážně vrtá hlavou .. Caroline tři roky sbírá víceméně jen průměrný recenze a stejně si u ní borci v podstatě podávají dveře, aby ji mohli vytopit 2,5k za hodinu…

Ta holka musí buď být lepší, než se o ní píše nebo vážně všem jen stačí jistota průměrný holky a ještě průměrnějšího sexu, aby za to dali 2500,-? Neberte to jako hejt, fakt se to snažím pochopit…

25 srpna, 2023 18:09
Reply to  Samwise

Jsi ji jeste nemel ? 😀 Za pokus stoji, za me se ale cenove vyplati spis ta pul hodka za 1500,- protoze ja jedu na jedno kolo …

– holka je to v pohode, je mila
– celkem hezka, ma peknou postavu a hezky usity prsa na kterejch ani nepoznas ze jsou umely
– neprehrava, ale pri sexu se normalne prirozene projevuje
– proste pohodova kamoska na mrdani

Rozhodne necekej nejakou divokou jizdu, ale takovy to pohodovy mrdani 😀

Last edited 8 měsíců před by Wonderboy
26 srpna, 2023 11:26
Reply to  Wonderboy

Neměl… Nějak nevím proč, z recenzí na ní je celkem jasný, co člověk dostane a to mi za tu cenu úplně nestojí… Ono upřímně tuhle cenovku si podle mě dokáže obhájit jen málokterá slečna a měla by za ní nabízet něco vážně extra, co jinde nedostaneš. Já osobně jsem dal více než 2k/hod bez extras jen třikrát, jednou to bylo z osobních sympatií, co vznikly při tel. komunikaci a zbylé dvě byly vždy kvůli něčemu specifickému na vzhledu slečny, co jinde nebylo k dostání… A u jedné z těch slečen jsem ve finále dostal i nějaké extras zdarma, takže se ta vyšší základní cena nakonec vyrovnala na můj standard.

Každopádně máš pravdu že 1500/půl zní příčetněji… Ale na půlhodiny nechodím, tak nemám s čím porovnávat.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx