Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Další recenzi, kterou přídám je tentokrát z Rabbit Hall.

Chtěl jsem zkusit nějakou blondýnku a padla mi do oka Kira.

Objednání proběhlo v pořádku, v požadovaný čas byla Kira volná a já to tedy ihned bral.

Po přivítání vidím, že obličejově to není úplně můj tip, ale hezká je. Pusa na tvář a jdeme na na pokoj. Dali jsme společnou sprchu, která byla spíš očistná, trochu erotiky tam bylo ale nic extra.

Poté přesun na futon a začala nejdřív masáž na břiše. Kira se nastavuje do zrcadla a tak si pohled můžeme v klidu užít. Tělo má fakt moc pěkné, pevný zadek, ale škoda, že dole je zákaz i na pouhý dotek, což je hrozná škoda.

Tulí se, občas malé vzdychnutí či letmá pusa na tvář. Masáž jsem si popravdě velmi užíval, techniku a zručnost má za mě velmi dobrou až na to, že si myslím, že relativně brzo se zvedla a s nataženýma nohama tak, abych viděl na její poklad se ohnula do předklonu a začala finishovat až jsem z toho byl překvapený, že takto brzo jdeme do finále.

Pohled to byl vážně pěkný a s její šikovností se povedlo, ale pocit toho, že to bylo odfláknuté a ještě cca 7-8 min. navíc by neuškodilo to celé kazilo.

Já osobně opakovat nebudu, byť doporučit mohu, protože holka je šikovná, milá a umí to. Třeba u někoho jiného zkracovat čas nebude a hold jsem měl jen já v tomto případě smůlu.

B2B masáž na 60 minut, placeno 1900 Kč.

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

kkira.jpeg

3 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2023 23:27

Zdravím správce těchto stránek – nevím, kam to jinak napsat (jak začít komentář, nevázaný na žádnou recenzi) – ale přijde mi, že nějak nefunguje aktualizace skóre «Hodnocení dívky«, kdy u některých dívek rychle narůstá počet «Hondocení« (ano, takto s překlepem to na stránkách všech dívek je), někdy i najednou skokově až nereálně, ale «Rating« na 2 desetinná místa, např. třeba 3,03, se vůbec nemění. Působí to jako nějaká chyba ve výpočtu (např. desetinná místa) nebo jeho zamrznutí, nebo jen eliminace množství fejkových hodnocení…?

Admin
Famed Member
17 srpna, 2023 23:59
Reply to  ExPlayer

Komentar nevazany na zadnou recenzi nepis nikam 😉
A uz vubec ne tohoto typu kde pises ze nekde neco nekdy nekde nefunguje. Co takhle zkusit byt konkretni?
1) Ja treba nikde zadne “Hondoceni” nevidim.
2) komu narusta skokove hodnoceni ? to je obvykle způsobené tim ze nekdo nekde zverejni odkaz i s urcitym hodnocenim = kazdy kdo pak na tento odkaz klikne rovnou slecnu hodnoti tolika body ktere jsou v odkazu. Proto je to hodnoceni spise takove orientacni a nema cenu ho moc resit protoze je snadno ovlivnitelne ….

Kazdopadne myslim ze je zbytecne hodnoceni resit, proste se smir s tim jak to je stejne jako ostatni 😉 Posli mi jen odkaz kde je preklep a napsane jako hondoceni, diky. I kdyz o tom si myslim taky ze je to blbost a uz davno by si toho nekdo vsimnul a dal mi vedet 🤔

Last edited 8 měsíců před by admin
18 srpna, 2023 00:22
Reply to  admin

Stalo se mi to u mé oblíbené masérky, ale nechci tady na ni tímto upozorňovat v negativním ani pozitivním smyslu…
Po zveřejnění recenze naskočil snad během jednoho nebo dvou dnů počet hodnocení nějak ze 100 na téměř 300, ale Rating zůstal na chlup stejně 3.03.
Podle toho, co píšeš, tedy asi málokdo z čtenářů recenzí masérky hvězdičkuje, přičemž algoritmus připisuje hodnocení při každém zobrazení jejich stránek – na to se mi ale zdá zase málo rostoucí počet hodnocení, zvláště u často recenzovaných slečen. Je to nějaké divné a nemá to tedy bohužel evidentně žádnou relevanci.
Tak jako na jiných webech (např. hodnocení filmů, knih, ubytování atd.) nepíší zdaleka všichni zákazníci recenze, ale alespoň dávají známky a tím se získávají mnohem objektivnější hodnocení (protože od širšího publika, samozřejmě taky zaregistrovaného).

To s tím překlepem je nepodstatná podružnost, ale najdete ji na stránce každé masérky přece v malém rámečku vpravo nahoře, třeba i zde od Kiry: https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918, a vypadá takto (pokud se tedy zkopírováním sem nezkomolí – a snímek obrazovky sem asi vložit nejde):

Hodnocení dívky

12345Rating:3.01, Hondocení:277

Asi tedy zbytečné stesky, ale výhledově by to chtělo stránku přeprogramovat, aby se automaticky nenačítal stávající Rating jen prostým zobrazením stránky masérky – a hlavně pak, aby ťapkomilci hvězdičkovali slečny, které navštívili a nenapsali k nim recenzi…

Last edited 8 měsíců před by ExPlayer
Admin
Famed Member
18 srpna, 2023 08:42
Reply to  ExPlayer

Tak je to zpusobene tim ze petrzberouna ve sve recenzi pridal link i s ratingem, ktery slecne zrejme dal. Proto kazdy kdo na tento link klikne dava Kire hodnoceni 2 hvezdy …
https://recenze.tapky.info/2022/11/21/kira-rabbit-hall-17/

Pokud to ale s ratingem nehybe tak tim lip, kazdopadne resit to nebudu 😉

Druha vec, nevim jestli blbe vidis ale ja tam tedy zadne hondoceni nevidim, takze chyba bude na tvem prijimaci 🤔
Jinak prinscreen sem vlozit jde, vpravo nad pridat komentar mas ikonku obrazku.

IMG_2136.jpeg
Last edited 8 měsíců před by admin
18 srpna, 2023 09:14
Reply to  admin

Úplně vpravo dole v tom rámečku pod hvězdičkami je to vidět i na obrázku, co jsi vložil – to Hondocení: 277 jsem z něj zkopíroval. Ale to je nepodstatné…

Závěr tedy, jestli chápu, je, že masážníci málokdy hodnotí, vysoké počty hodnocení jsou matoucí, ale samotný průměrný rating masérek je nezkreslený.

Admin
Famed Member
18 srpna, 2023 10:06
Reply to  ExPlayer

Ajo, je to tam, tak toho jsem si opravdu nikdy nevsiml😂

Ten rating je bohuzel mozny lehce zkreslit pokud ma maserka malo hodnoceni. Parkrat si tam holky ze salonu kazda ze svyho mobilu kliknou na petku a je to hned lepsi. Ale asi to tak nejak cca odpovida, protste bych na to ale nesazel a procetl si spis recenze.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx