Erotické masáže Praha

Lucie – Le Velour

Ahoj kamarádi, dnes bych se s vámi chtěl podělit o jeden zážitek z nápravného zařízení Le Velour. Strávil jsem tam hodinu a čtvrt, jak jinak než na BDSM lekci (i když v úvahu připadala i dočasná nuru akce) a platil jsem standardních 2400 Kč, ke kterým jsem přidal i jednu bankovku navíc.

Vyučování jsem chtěl podstoupit v náručí některé z nových akvizic salonu, čas měla v daný den Lucie. Dle fotek jsem měl poměrně velká očekávání, co se týče vzhledu lektorky, a ta se skutečně naplnila. Lucie je velmi pohledná mladá dáma, ovšem nikoliv pokud preferuješ čtyřicetikilové zmalované blondýny s nedokončenou základkou. Spíše je podobný typ, jako ta knihovnice, o které často sníváš, že ti vzadu v rohu naplácá na zadek za to, že jsi vrátil knížku dva dny po uplynutí třicetidenní lhůty. Akorát je mnohem hezčí ve tváři a má sexy tělo s bohatými ženskými křivkami. Brýle taky nosí, i když si nejsem jistý, jestli náhodou nemají rovná sklíčka, protože část lekce si vystačila i bez nich.

Adepta na výprask Lucie přivítá sympatickým pokecem a nenásilným plánováním nadcházejícího kurzu, což patří k dobrému standardu tohoto salonu. Lehce překvapen jsem byl pouze tím, že tentokrát ani nepadl dotaz, zdali nadcházející akce bude více masážní nebo čistě výchovná. Uznávám ale, že na více standardní masáž s prvky parodie na BDSM se lze dostavit i jinam, na to je možná návštěvy v salonu Le Velour až škoda.

Po nutné očistě v koupelně se vracím do třídy a lektorka zahajuje vyučovací hodinu. Celkem s chutí mi dává jednoznačně najevo, že fyzická převaha je mezi zdmi této místnosti na její straně, přesně tak, jak jsem ji při úvodním rozhovoru upozornil, že je mi třeba. Následně mne provede repertoárem vyučovacích technik, kterému intenzitou i stráveným časem jednoznačně vévodí testování odolnosti učitelské rákosky na mém (nejen) pozadí. Strap-on jsme naštěstí probrali pouze teoreticky, buďto na něho na této lekci už nezbyl čas a nebo lektorka vycítila, že probírané látky na mě bylo tento den i tak poměrně dost.

S blížícím se zvoněním jsme přešli více na školu hrou, s důrazem na adekvátní techniku uvolňování nahromaděného stresu. Stále ale zůstávalo nad slunce jasné, kdo drží otěžeprůběhu hodiny pěvně v rukou, a mé skandální pokusy se z této nezpochybnitelné linie vymanit beznadějně ztroskotávaly na skále absolutní dominance přítomné vyučující. I tak ale, mohl-li jsem to vůbec ze své submisivní pozice adekvátní mému statusu nízkého červa vůbec posoudit, neuvolňovali nahromaděný stres během závěru této lekce pouze žáci.

Po zvonění mi bylo dovoleno jít se očistit zpátky do koupelny od uvolněného stresu, abychom následně mohli s lektorkou ještě jednou verbálně shrnout probrané učivo. Položil jsem dotaz, pročpak více času nepřipadlo na demonstraci principu zajišťovaní podřadných existencí kreativními estetickými bondážními technikami, načež jsem se dozvěděl, že tuto učitelskou kvalifikaci si slečna či paní Lucie teprve dodělává. I tak se ovšem jednalo o dosti naučnou lekci s atraktivní lektorkou, a určitě není vyloučeno, že se někdy v budoucnu opět zapíšu na nějaký zajímavý kurz vedený v nápravném zařízení Le Velour právě Lucií.

(P.S. sorry admine, příště to třeba dám až na konec)

https://tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

image_6483441_2-3.jpeg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx