Erotické masáže Praha

Blanka – Secret Place

Léto skoro v hajzlu, teda aspoň podle teplot to tak vypadá, tak jsem se rozhodl zahřát se v náručí některé z masérek. Jak zde již admin avizoval, nově otevřený podnik Secret Place láká do svých prostor nové zákazníky nejen slevami na svém webu, ale exkluzivně pro nás i čtyřkilovou slevou z jejich masážního menu.

Svůj průzkum jsem započal přes Whatsapp lehce po poledni, s dotazem na dostupnost dívek ve večerních hodinách. Nabídnuto mi bylo ze dvou slečen – Blanky a Nikol. Vzhledem k tomu, že Blanku jsem měl předem vyhlídnutou a ve skrytu duše doufal, že právě ona by mohla mít volno, jsem s vybíráním neměl žádný problém. Zároveň mi hned byla nabídnuta na webu vyvěšená sleva, kterou jsem ovšem „trumfnul“ tajným kódem ŤAPKY. Slovo dalo slovo a po potvzení masáže hodinu předem znovu dle domluvy píšu, že již čekám před domem. Zde nastal menší zádrhel, čekám asi 4 minuty, Blanka nikde, najedou zpráva, jestli jsem na adrese Moravská 36? Na webu mají psáno 34, takže jsem stál samozřejmě blbě 😀 hbitě jsem se o vchod přemístil a byl vpuštěn dovnitř.

Salón se nachází v podzemí, vstup do menší předsíně, vyzutí, boty do botníku a jdeme do pokoje hned vedle. Napočítal jsem patery dveře z nichž jedny mají holky zázemí, jedny byla sprcha, mezi nimi „náš pokoj“ a vedle sprchy ještě dvoje, jedny určitě pokoj, druhé bych tipoval spíš WC. V rozvrhu mají na den 6 masérek, ale i protože mi byly nabídnuty pouze dvě, tak jich nejspíš více najednou nemasíruje.

Po příchodu na pokoj tedy proběhlo ujištění délky a typu masáže, platba předem a nasměrování do sprchy, bohužel sám. Proč, jsem ovšem pochopil záhy. V ručníku přebíhám předsíň do malé koupelny s ještě menším sprchovým koutem, kde mají holky holítka, intim mýdlo, na umyvadle Listerine a nějaký deoš… V rychlosti se tedy opláchnu za použití citrusového sprcháče a frčím zpátky. Blanka už sedí nahá na futonu a po odhození mého ručníku se chvilku tulíme ve stoje. Přichází pokyn k přesunu na břicho a na start ještě nasucho hlazení a šimrání po těle.

Po pořádném naolejování přichází pár skluzů alá B2B a poměrně poctivá masáž. Blanka začíná pěkně od lýtek, přes stehna po zadek, občas projede rukou mezi půlkami. Masíruje hlavně rukama ale občas zapojí i svou prdelku. Přesun do pozice kraba a jízda zadku po zadku. Další naolejování a v podobném duchu se totéž opakuje na horní polovině těla, trapézy, páteř, ramena, paže. Když se po mě opět začala vozit zadečkem, zapojila i chodidla. Žádná velká akrobacie se ale nekoná, GFE vzdychání do ucha a proplétání prstů fajn, na chvilku zapojila k masáži i bradu. Když se při masáži třela kočkou o moje půlky, všiml jsem si, že není vyholená úplně do hladka. Před otočkou se omluvila a na minutku odběhla, koukl jsem tedy na hodiny a zjistil, že se blížíme půlce času. Po rychlém návratu mě jen párkrát pohladila a zavelela k otočce.

Krtek, který byl zatím ze hry se začíná pomalu probouzet. Blanka na nic nečeká a po nanesení oleje okamžitě zaujímá pozici 69. S krtkem se nežně seznamuje, zatímco já ochutnávám její broskvičku. Mé doteky a laskání s patřičným vzdycháním přijímá a krásně u toho vlhne. Vyzdvihl bych, že se nesnaží bezhlavě honit, ale opravdu spíš jen dráždí a užívá si hlavně vaše doteky. Po 69 se otáčí a krtkem se hladí po tvářích, pošle ho i mezi svá prsa. Další změna do pozice na koníčka, kdy krtek s kočkou jedou velice kontaktní B2B. V obráceném koníkovi pak klouže mezi Blančinými půlkami. Na finále se přesouváme opět do pozice 69, kde už i krtek dostává pořádně zabrat a kapitulujeme.

Blanka během celé té smršti, alespoň dle hlasového projevu, dosáhla vrcholu nejméně sedmkrát. Buď to kvalitně zahrála, nebo mají zrzky vážně nadlidské schopnosti 😀

Po utření ulehá vedle mě a v příjemné atmosféře se dáváme i trochu do řeči. Šimrám ji na zádech, zjišťuji, že je původem z Ukrajiny, v Praze je asi půl roku, ale masíruje teprve týden. Nejspíš zde bylo hodně vzájemných sympatií neb došlo i na krátké líbání. Pak už ale musím opět sám do sprchy, prý má dnes ještě jednoho klienta. Když jsem se umyl a šel ze sprchy, už byly dokořán dveře od salónu. Přeběhl jsem rychle do pokoje a Blanka mezitím ubytovala dalšího masážníka. Přišla zase za mnou, že se mám převléct a pár minut počkat. Odběhla ho nejspíš odvelet do sprchy a vrátila se rozloučit. Ve dveřích jsem kromě pusy dostal ještě věrnostní kartičku.

Hodnocení

  • Masáž: pussycat, 90 minut, s promokódem za 2800,- (3200,-), maximální spokojenost
  • Podnik: Moravská 36 (ne 34, na webu je špatná adresa), Vinohrady, čisto, koupelna z chodby s malým sprcháčem, takže společnou sprchu nečekejte, na pokoji zrcadla a hlavně ohřívačka oleje (je teplý během celé masáže), podle mě málo pokojů na hodně slečen
  • Blanka: Ukrajinka s velmi dobrou češtinou, míry souhlasí, plnější tvary, prsa špičatější přírodní dvojky, tetování na levém zápěstí, piercing jsem nenašel, věk mi prozradila 26 :))

Závěrem

Masáž byla velmi příjemná, na začátečníka velice kreativní. Menší mínus za nemožnost společné sprchy, rošáda s dalším klientem vyřešena na jedničku. Doporučení ano, opakování hádám bude ještě lepší. Blanka je velice sympatická a já jen doufám, že se k ní budete chovat slušně, aby nám tady ještě nějakou chvíli vydržela!

Čas dveře dveře asi o 10 minut přestřelen. Smajlík s velkým úsměvem

https://tapky.info/?4709,blanka-secret-place-606-566-696-606566696

IMG_6254-2.jpg IMG_6256-1.jpg IMG_6255-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx