Priváty v Praze

Niky – análek grátis

Domluva celkem v pohodě, i když mi návštěva klapla asi až na třetí pokus, klientů určitě nemá málo, spíš teda doporučuju se objednávat den předem. Sídlí v menším paneláku ještě s jednou slečnou (co sem pochopil, tak spolu dělají i trojky, kolegyni jsem neviděl, ale po hlase zněla, že má nejlepší léta za sebou, takže asi není o co stát), nejvyšší patro, je tam výtah, takže pohoda. Byt pěknej, čistej, koupelna taky. Cimra ok, místo postele jen matračka, má tam klimošku, což je v letním vedru fajn.

 

Vizuál je slabší, ale není to zase tak hrozný, jak se píše v některých reckách, v obličeji taková sympatická holka od vedle, k tomu poměrně pěkný prsa a sice trochu větší, ale pořád dobrej a relativně pevnej zadek. Kdyby trochu zamakala na tom břiše patřila by možná i k lepšímu průměru na svůj věk (odhaduju tak kolem 35). Fotky odpovídají tomu, co dostanete v reálu, až mě to vlastně docela zaskočilo, takovou podobu jsem zažil snad naposledy u Verči z Mendíků (ale ta v tomhle ohledu hraje úplně jinou hru než zbytek holek). Každopádně vizuál zachraňuje její  super a kamarádskej přístup, takže první dojem fajn a nechávám se odvést na její pokoj, kde mě stáhne o 2000.

 

Začíná dotazem, jestli to protentokrát může vést ona a jak divoký to chci, říkám, nechávám to na ní, s tím, že si kdyžtak řeknu. Niky teda nelení, říká ať se položím na postel, že se o mě postará, erotická atmosféra nic moc, ale jsem docela nadrženej a s pérem to vážně umí, takže jsem raz dva v pozoru. Nejdřív si s ním hraje rukama, nezapomíná ani na koule, ptá se jestli mi nevadí, když na něj plivne, pak nasazuje gumu a pouští se do moc fajnový kuřby, při který mi i lehce dráždí hráz. Chvilku dáme i 69, na lízání reaguje dobře, ale co ji skutečně rozparádí je, když se začnu věnovat jejímu zadku.  Po chvíli usoudí, že už jsem dostatečně připravenej, aby mě ošukala, a ptá se kterou chci dirku, ale rovnou mě varuje, že v tý přední bych letos byl dost možná první, no znělo to lákavě, ale nakonec jsme si celou akci vystačili s tou zadní. Přezbrojujeme teda na její anální gumy, pořádně se mázne a nasedá na mě. Její nasazení je opravdu extrémní a pokud je někdo z člověka doslova schopnej vyšukat duši, je to Niky. Prostřídáme ještě pár poloh, zezadu si užiju ten její překvapivě pevnej zadek, a nejraději bych to tak i zakončil, ale na její žádost to ukončujem při misionáři po kterém se navzájem pěkne postříkáme. Kvůli slabší atmosféře mi rozjezd před druhým kolem trvá o něco delší dobu, ale Niky je odhodlaná to ze mě ještě vymáčknout, vytahuje na mě i pár svých hraček, znova mě postříká, a nakonec se jí povede mě dostat do dostatečně tvrdýho stavu a ještě jednou projedu ten její věčně nadrženej zadek.

 

Mezi kolama uvolněnej kamarádskej pokec, je strašně ukecaná, takže nudit se  s ní nebude ani v poločase. Niky ráda vypráví o tom, co s ní jiný chlapi v minulosti dělali, mám trochu dojem, že to dělá proto, abyste věděli, že za ní můžete přijít téměř s čímkoliv a ona vám vyjde vstříc. Pusa jí jede i při akci, kdy vás zasypává salvou dirty talku, ale v jejím podání je to místy občas spíš komický než rajcovní. Jedinej způsob, jak jí umlčet je narvat jí péro pořádně hluboko do pusy nebo do zadku.

 

Celkovej dojem takovej lehce rozporuplnej, byla to fajn divoká šukačka, ale mě osobně v tom něco chybělo. Je vidět, že Niky sex baví, a umí si to opravdu užít, ale moc jí nejde nastolení nějaký alespoň trochu erotický atmosféry. Nicméně, jestli k ní půjdete s tímhle smířený, udělá maximum, abyste od ní odešli spokojený (respektive vás spíš nenechá odejít nespokojený). Nebudu tvrdit, že já sem taky neodcházel spokojenej, jen to prostě nebyl zážitek, na kterej budu vzpomínat nebo bych ho potřeboval opakovat.

 

https://www.tapky.info/?3597,niky-analek-gratis-722-017-651-722017651

Praha 5, Silurská

722 017 651

 

2000/hod

Niky02-1.jpg Niky01-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx