Erotické masáže Praha

Anna – Luxury Grand

Sobota večer po prima výšlapu s přáteli koukám že mi akorát ujel vlak a další rozumnej jede až před půlnocí, moc nepřemýšlím a volám  do luxury, volná je Anna a to je přesně co potřebuju, rozmazlovat.

U vchodu jako vždy volám a za chvilku otvírá Anna, seznámení, pusa a už si mne vede na pokoj a já už jenom vnímám ten její odzbrojující úsměv, nádherné vlasy a švitoření , nabídku na toaletu využiji – tohle si myslím že je v luxury standart, na pokoji jsem v úžasu, je fakt velkej, je tam i gauč, prostorná sprcha.

Je už pozdě večer ale Anna je pořád taková usměvavá, milá štěbetalka – jak to sakra jenom dělá, společnou sprchu neodmítám ale říkám že půjdu napřed, Anička jde zatím pro olej, já po celodenním chození v přírodě nejsem zrovna fresh, inkriminovaná místa stíhám omýt jen tak, tak a už se vrací zabalená v ručníku, ten jde hned dolů a holka už se hrne do sprchy, vyjasníme si pravidla, prostě nic nikam nestrkat,co se týká těla hele jako, jak zaznělo v jednom slavném filmu, nobody is perfect, ale já jsem dolňák takže je za co chytit. Už ve sprše začíná péče, starost a rozmazlování, v klidu se vzájemně hladíme a povídáme, načež junior reaguje adekvátním způsobem, ve sprše jsme docela dlouho ale vůbec mi to nevadí.

Po ulehnutí na břicho koukám na zrcadlo a je ok, Anna mne natře olejem a začíná od nohou, hned od začátku nezapomíná na juniora, dělá to co člověk tak nějak očekává když ji poprvé spatří, jemné hlazení po celém těle prokládané B2B,výhled v zrcadle parádní, všechno děla jemně ale moc příjemně, až má člověk nutkání se podívat jestli tam ta holka vůbec je. Ležím s blaženým výrazem idiota a Anička rozjíždí GFE, jemně hladí, její dech cítím za krkem, okusuje mi ucho, do toho se mi  pipkou vrtí na zadku, propletené prsty, prostě heaven.

Otočka nevím kdy, olej, projet nohy, promnout sáček, jen tak mimochodem zavadí o juniora a chvíli klouzačka a už se zase tulí a prakticky pořád jsme v očním kontaktu, na koníčka juniora jen tak jemně hladí a mne, musím se hodně snažit abych nestříkal, otočí se, posune spíš na prsa, krásně si hraju s pipkou i prsama, pořád se na sebe díváme a myslím že se jí to také líbí, přichází další zkouška vůle – 69, pipku mám skoro v obličeji a jemně si hraju, ale jenom trochu, nechci ještě explodovat, chci aby to mazlení vlastně neskončilo. Anna se otáčí, pořád na mě leží, propletené prsty, zlehka se přizvedne aby mohla jednou rukou na juniora, jenmě spíš masíruje špičku než honí a pořád ten oční kontakt, to už nevydržím a kapituluji. Čekám klasika utření ale ne, pořád na mne leží, chvíli počká než popadnu dech a pomalu se sveze na bok s nohou stále mezi těma mýma, chvíli ležíme jen tak beze slova, nakonec se přeci jenom zvednem, moc se mi teda nechce jdeme do sprchy kde se myjeme, pořád trochu mazlíme a povídáme. Prostě GFE jak prase, na 100%, lituju jenom že jsem si nevzal  90min

objetí na rozloučenou a čokládové srdíčko na cestu a zase jsem zakopl u dveří

dopručení ano, opáčko rozhodně

Klasická erotická masáž 1h – 1900,-

https://www.tapky.info/?3927,anna-luxury-grand-605-958-304-605958304

anna-1.jpg anna1-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx