Erotické masáže Praha

Stefani – Avalon

Stefani je vyšší slečna velmi modelkovských proporcí. Uvítala mě pusou na tvář a nabídla sprchu – tu jsem využil. Komunikace probíhala v češtině a v podstatě bez omezení.
Sprcha byla spíše omývacího charakteru, ale slečna naznačila svůj potenciál, kdy se okolo mě svůdně vlnila a tiskla se ke mně. Doteky jsem oplácel a byly vřele přijímány.
Masáž samotná začala opravdu důkladnou masáží nohou, slečna se nezdá a přes svou éteričnost dokáže pěkně přitlačit. Po promasírování nohou si na mě Stefani sedla a začala se tulit a u toho mi masírovala záda a všelijak mě hladila. Byla mi fakt na blízko a bylo velmi příjemné, měl jsem dost „neklientský“ pocit. Takhle jsme dospěli k otočce a po ní se Stefani začala svůdně předvádět. Všelijak se nastavovala, vystrkovala zadeček došlo i na pozici 69, ze které přešla do pozice, kdy ležela na zádech vedle mě a strčila mi svojí mušličku hodně blízko k obličeji. Vzal jsem to jako pozvání a jemný povrchový dotek prošel, nicméně mi pak s úsměvem naznačila, že takhle ne – nicméně mi později zasedla předloktí a „ojížděla“ se o něj a v úplném finále stejným způsobem naložila s mým stehnem.
Když se po čase svádění a hraní dostala hlavou ke mně, došlo mi, co je jinak oproti normálu – Stefani si nechala rozpuštěné vlasy. A mělo to něco do sebe, čas od času jsem se v její hřívě až ztrácel. Prohloubilo to milenkovský přístup, který mi Stefanie poskytla. Happy End byl velmi silný, nechal jsem se párkrát oddálit a navíc to nebyla jenom hoňka, ale i hra s hrází a koulema. No a když se mi u toho třela o stehno a vzdychala do ucha, nedalo se to vydržet moc dlouho. Po výstřiku jsme chvilku leželi v objetí a až po chvilce přišla na řadu hygiena. Před sprchou jsme si ještě chvíli povídali. Ve sprše jsem byl zase opečován a pak jsem vyrazil zpátky do světa.

Největším a nečekaným zážitkem pro mě byly ty rozpuštěné vlasy. Zvláštní, co svede takový „detail“.

Speciální program (polibky na tělo) 1h 2400,-

https://tapky.info/?4627,stefani-avalon-club-737-747-828-737747828

96B06A4F-9F8B-4450-9351-152ACD724B73-1.jpeg 978EDC7A-E7C7-4649-9312-8CADF3A5A9E0-0.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx