Erotické masáže Praha

Nina – Luxury Grand

Ahojte, tohle je můj recenzový debut. Nině jsem to slíbil, tak musím splnit povinnost.

Objednání přes jejich web v pohodě. V domluvený čas stojím před vchodem, jsem celkem nervózní, volám, že jsem tam. Nikdo to nezvedá, tak píšu na whatsapp. Po 5 minutách konečně přichází Nina a já si řekl: “Wau!“ Krásná to žena.

Byl jsem pochválen za přivítání, jelikož si nepodávám ruku, ale objímám se :). Odvedla mě na pokoj s vlastní sprchou. Ujasnili jsme si druh masáže a zeptala se, zda společnou sprchu či nikoliv a jestli si něco dám k pití. Tak říkám, že společnou a dám si víno. Nina říká, že mám jít do sprchy první a ona že za mnou dorazí. Ve sprše jsem teda trochu čekal, než Nina přišla, tak jsem to alespoň využil k ledové sprše, jelikož praktikuji Wim Hofa :). Následně, když Nina přišla za mnou, tak říká, že jsem ledový . Ve sprše se Nina začíná o mě hezky třít zadečkem, kroutit a já si mohl poprvé ohmatat ty její krásné prsa. Jsou teda výstavní, sice umělé, ale to mi vůbec nevadí. Po sprše jsem ulehnul na futon. Ptá se mě, co se mi líbí, tak říkám, že mám rád GFE. Na to Nina říká, že to jsem si teda vybral špatně . Na to odpovídám, že jsem četl recenze a že vím do čeho jdu, v pohodě. Dále se ptám já na nějaké zákazy. Tak mě bylo sděleno, že nic dovnitř a žádné sliny z mé strany.

Nina začíná po mě hezky klouzat, sem tam zajede i ke kamarádovi dole. Pěkně se v zrcadle nastavuje, jde vidět, že na sobě maká. Říkám Nině, že co se týče postavy, tak bych chtěl jednou přítelkyni jako je ona. Byla z toho potěšená :). Cca před polovinou času velí k otočce. Lehám si na záda, ale stále jsem nějaký nervózní. Říkám, že s holkama ještě nemám tolik zkušeností, tak asi proto. Nina říká, že mě bude muset dostat do “masážnické“ nálady. Tak jsme zabředli k celkem velmi osobnímu pokecu, kdy jsme si sdělili věci ze soukromí. Po pokecu mě začíná líbat na prsou, bylo to velice příjemné a kamarádovi dole se to začíná líbit. Myslím, že i proběhly propletené prsty, což já můžu. Hezky se po mě klouže, nastavuje v zrcadle, kdy jde vidět její skvostná broskvička. Můžu si pořádně osahat ty její balóny, jelikož jsem “horňák“ :). Už to na mě začíná jít a Nina se mě ptá, zda chci kapitulovat na prsa, tak já na to, že ano a za chvilku bylo vymalováno. Následoval ještě pokec a Nina skočila ještě pro hořkou čokoládu.

Po čokoládě jsme se odebrali do sprchy, kde proběhla očista. Zaplatil jsem s malým zaokrouhlovacím dýškem a vrátil se do víru velkoměsta.

Nina je hodně divoká, ale co jsem si na sobě ověřil, dokáže být i hodně empatická, což jsem potřeboval a děkuji jí za to :). Doporučení určitě ano! Jednou se určitě vrátím .

Přišel jsem 11:05 hod., odcházel jsem 12:44 hod.

Erotická masáž (tak je to na stránkách) – 2300 Kč.

90 minut.

https://tapky.info/?4034,nina-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-grand

nina_044.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx