Priváty v Praze

Míša – Top privát

Návštěva pár měsíců zpátky. Bohužel jsem si nepřečetl aktuální recenze a řídil se ještě těmi pozitivními, co měla v Alpinu.

Domluva v pohodě přes WA několik hodin dopředu. Na místě zrovna vchod zatarasili nějací dělníci s náklaďákem, ale pak bez bloudění v baráku mířím do Topu.

Míša je hezká, docela snědá holka, malá a s velmi hezkou postavou. Míry sedí, věk bych odhadl kolem 30 let. Po krátké domluvě jsem odeslán do sprchy. Po příchodu zpět se ale ukazuje, že mě ten den žádný velký zážitek nečeká. Slečna se svlékne, bez zájmu si lehne ke mně na postel a začne mechanicky honit, potom kouřit, je na ni vidět, že by to měla ráda co nejdřív za sebou.

Osobně mám s tímhle docela problém, vadí mi, když chybí erotická atmosféra, i kdyby byla třeba jen hraná. Nakonec asi vystřídány jen dvě polohy.

Míša nebyla nepříjemná, jen opravdu netečná, říkal jsem si, že jsem možná neměl chodit na závěr její třetí celodenní šichty za sebou (jak jsem se dočetl v rozpise). Ale dle nových recenzí měli podobný problém i další. Je to škoda, protože vzhled je v tomto případě veskrze pozitivní.

Cena: 1400,-/30 min

https://tapky.info/?2645,misa-top-privat-774-173-618-774173618

 

 

misa03-0.jpg misa022-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx