Priváty v Praze

Petra

Super komunikace jak po tel tak přes WhatsApp, zdá se, že je o ní docela zájem, volal jsem chvilku po tom, co zapla tel, a už ten den neměla volno na hodinu, naštěstí nebyl problém se objednat na další den. Ráno si jen potvrzujem a posílá mi adresu, je to velkej panelák, ale sídlí hned v prvních dveřích v přízemí, takže žádný bloudění po baráku. Byt pěknej, čistej a útulnej, vůbec to nemá tu typickou privátovou prázdnou atmosféru, ale působí to jako když přijedete k někomu do bytu.

 

Za pootevřenýma dveřma na mě čeká vysoká zrzka (řekl bych možná i o pár cm vyšší, než udává), vlasy svázaný do culíku, škoda, ale ten den bylo fakt vedro, tak jí to prominu. Jeví se mile a cítím, že si to dneska užiju. Vyřešíme prachy, k základu 1500,- si beru i OB za super cenu 300,-. Po sprše se vrací zabalená jen v osušce, kterou hned shazuje a konečně si ji můžu pořádně prohlédnout, není to žádná top kočka, spíš taková obyč holka od vedle, věk bych tipnul něco lehce přes 30, a trochu je to znát na postavě i v obličeji, ale pořád si myslím, že fajn. Prsa působí neúměrně menší ke zbytku, ale jinak fajn a zadek má moc pěknej. Fotky tak nějak sedí.

 

Začínáme ve stoje, hned mě začne líbat, chvíli osaháčka a přesouváme se na postel, kde se pouští do super orálu, hezky si s ním hraje, dá ho poměrně hluboko, má to nápad a dobrou techniku, občas při tom lehce podráždí hráz a když vidí, že na to dobře reaguju, navrhuje masáž prostaty. No, proč ne. Za chvilku už velím nasadit gumu a Petra poslušně nasedá, ani nepamatuju, že by gelovala. Koníček byl fajn, ale skutečnou souhru nacházíme až zezadu a při misionáři, myslím, že má ráda, když si ji vezměte tvrdě a řádně jí naložíte, pěkně mi při tom zavzdychala, jednou dvakrát utrousila nějakou sprosťárnu, líbala a objímala mě a její orgasmus mi přišel autentickej. Na závěr se nechala pěkně postříkat. Po akci fajn pokec jako s kámoškou, čas dveře-dveře něco přes hodinu, nikam mě nehnala.

 

Tohle byla hodně fajnová akce, slečna možná nemá úplně modelkovskej vzhled, ale pořád je to pěkná ženská a průměrnou postavu naprosto vyvažuje nasazením, přístupem a cenou (kde jinde za 1800,- dostanete hodinu s líbáním, orálem bez gumy a masáží prostaty?). Doporučení určitě, ten poměr ceny a odvedených služeb je tu dost možná nejlepší, na jaký v Praze narazíte.

 

 

https://www.tapky.info/?3378,petra-petra-privat-776-416-920-776416920

Praha 4, Ve Štíhlách

776 416 920

 

1500/hod

img0000-1.jpg img0001-1-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx