Priváty v Praze

Nina – Sexno1 privat

Nina – Sexno1 privat

Já nadrženy blazen jsem se nechal zlákat.

Po práci nadrženej s chtíčem něčeho více než jen Masaz a ruční práci jsem našel na nejmenovaném inzertním webu slečnu Ninu na fotkách je fakt luxusní a po všech mých zkušenostech jsem musím říct nikdy nezažil ze by na fotce byl někdo opravdu jiný, joo různé retuše, zúžení pasu, zvětšení prsou to používá skoro každá ale vyloženě průser to nikdy nebyl. Tak sem si řekl že to zkusím, ostatně jsem si tu našel recenzi od kolegy která byla celkem fajn. Napsal sem na ono telefonní číslo na Whatsapp kde mi bylo odpovězeno cca po 15-20 minutách že slečna je pravé volna tak se mužů zastavit. Požádal jsem o adresu a instrukce, všechno bylo s hodně velkou prodlevou ( už to mě mělo praštit) dostal sem adresu K botiči včetně instrukcí. Dorazil jsem na místo čekal jsem dalších 10 minut už se dá říct celkem naštvanej kdy jsem volal a nikdo mi to nebral následně mě číslo prozvonilo zavolal jsem zpátky a bylo mi řečeno jestli bych nemohl ještě 5 min počkat a slečna mě pustí. Poté zase prozvoněni volám zpátky a že mi hodí klíč z okna a teď teprve to nejvíce trapné, jejich byt se nachází v rezidenci kde sedí dole hlídač pravděpodobně moc dobře vi o co se jedna ale i tak je to celkem nepříjemné nevadí mi když se potkám v salonu s kolegou ale s hlídačem na recepci když jdu na  privat  nic moc teda. Vyjel jsem výtahem nahoru 6p, otevřela mi slečna Nina  zjišťuji že česky skoro nemluvi a anglicky tak napůl, na profilu píšou ze ji je 21 let a to ji rozhodne není bez problému bych ji řekl kolem 30tky, prsa ano 4ky to tuším byly ( viděl sem je jen v prádle), jinak holka byla celkem hezká, nižšího vzrůstu , delší vlasy postava se zdála celkem ok nicméně přišel sem za mladou 21 letou slečnou, tak sem si řekl ze OK. Došli jsme na pokoj kde jsme začali řešit teda čas a peníze, bylo mi řečeno ze hodina stojí 3500 ?? Wtf, říkám ze to teda ne ukazuju Whatsapp a web kde byla cena 2500, kde se mi snažila vysvětlit ze to napsala asi její kámoška a ona je high class tak že má ceny vyšší ale v ceně je OB a Líbání. Opravdu se vždycky chováním slušně ale tohle ne, řekl jsem ze na OB ani Líbání po takovém ojebu nejsem zvědavý a chtěl jsem jít řekla mi ze se muže zeptat kamarádky jestli ona nechce ale už jsem absolutně ztratil chuť. Služby jsem nevyužil a odešel.

Rad bych popsal průběh a sex ale k ničemu nedostalo mohu jen popsat tento neskutečný ojeb.

Respektuji ze každý podnik/holka si teoreticky muže nastavit cenu jakou chce a pak už je to na každým jestli tam půjde ale takto všechno zjišťovat za chodu. Možná bych k slečně Nine jako takové někdy i zašel pokud by nebylo tohle všechno okolo. Pokud v masérském salonu/privátním podniku vše sedí nemám problém nechat holce dyško nebo to ocenit. Ale tohle bylo vyloženě tahání peněz.

Celkově podnik hodnotím negativně a rozhodne nemám v plánu se tam vrátit.

K tomuto podniku nelze moc dohledat recenze nikde, nechápu proč.

Smajlik 😡 protože to byla opravdu ztráta času.

Objednání

🙄/1

Vstup

😏/3

Tělo

😋/8

Přístup

😵‍💫/0

Prostředí

👍🏻/7

Prostředí hodnotím jen z poloviny, a také že nebyla sprcha na pokoji a na základě logistiky s příchodem si myslím ze z hodiny reálný čas by byl tak 20 min zbytek čekání nebo potkání se s kolegou u sprchy, což se mi mimochodem také stálo v jednom privatu a o tom příště.

  • Klasika
  • 60min
  • 2500 Kč ( dle telefonní domluvy ) – nakonec sem nic neplatil a odešel.
  • Sexno1.cz/cz/profil/nina

IMG_9851.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx