Erotické masáže Praha

Monika – Infinity Spa

Návštěva v Infinity SPA v Koubkové.

Pár měsíců starší návštěva. Objednání v pohodě přes whatsapp. Na místo přicházím načas a jsem po zavolání do minuty vpuštěn Monikou. Slečna je to od pohledu sympatická. Po vzájemném pozdravení a představení došlo ihned ke změně zakázky. Objednával jsem si délku 90 min, ale slečna mi sdělila, že má pouze hodinu. Ok no.

Společná sprcha nenabídnuta ani na začátku, ani na konci. Další nepříjemné zjištění po tom, co mi zkrátila čas. Přístup celkem chladný. Zpětně hodnotím, že jsem měl dát otočku ve chvíli, kdy mě chladně poslala do sprchy, tedy bylo mi z toho jasné, že jdu sám. Na začátku jsem nic nenamítal, jelikož jsem nechtěl předem zabít alespoň nějakou hezkou atmosféru, která během masáže mohla být. Na konci už jsem na to neměl náladu ani já.

Masáž začala klasicky na břiše. Šlo spíše o patlání olejem rukama, příliš přítulná Monika nebyla. K B2B nakonec došlo, ale spíše občas. Bylo to bez té správné atmosféry. Otočka někdy v polovině času. Masáž probíhala ve stejném duchu, jen s trochou víc B2B. Kamarádovi se věnovala spíše až na konci, kdy došlo k jejímu štěstí k mému rychlému vyvrcholení. Celková masáž byla docela monotónní, bez extra poloh, masírovala spíše jen střídavě rukama a občas prsama.

Když jsem viděl hned na úvod chladný přístup, k tomu slečnou zkrácený čas a nenabídnutí společné sprchy, raději jsem se na začátku masírování zeptal i na možnost vzájemných doteků z mé strany. Zde byla odpověď sice kladná, nicméně na kočku jsem ani jednou nedosáhl. Podle mě byla celou dobu na pozoru a zároveň velmi dobře uhýbala, prostě mi vždy včas vyklouzla, když jsem se o to párkrát pokusil. S prsama jsem si ovšem pohrál. 😊

GFE během masáže žádné. Oceňuji však, že masérka nebyla ani nijak nepříjemná, občas jsme si prohodili pár slov, aby nebylo, mimo hudbu, úplné ticho. Získal jsem dojem, že buď Monika tuhle práci dělá z nutnosti nebo jsme si prostě nesedli, což se může stát.

Celkové hodnocení je z mé strany spíše záporné. Opakování u této slečny v mém případě nehrozí. Možná, pokud bych byl v masážích úplný zelenáč a neměl o tom ani načteno, tak bych byl třeba i nadšený, avšak je mi líto… ☹

Údaje o masáži a masérce:

  • Klasická erotická masáž
  • 60 min
  • 1900 Kč

https://www.tapky.info/?3839,monika-infinity-spa-603-373-881-603373881

259F6782-0EEC-4D8E-9099-404AA4CB0852-682x1024-0.jpeg 4FF5FE28-2EF4-4DC6-9995-7425FB2A9BAD-682x1024-1.jpeg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx