Erotické masáže Praha

Cherry – Rabbit Hall

Cherry je opravdu taková třešnička, hodně malinká, lehounká a štíhlounká. Budu tu asi sypat samé zdrobněliny, neboť o Cherry se ani jinak psát nedá. Sám jsem asi v předminulém životě byl odněkud z Asie, takže mám raději nižší ženy. No Třešnička je určitě nejmenší masérka, respektive žena, se kterou jsem kdy ležel v posteli. A ta její jemná pokožka, až jsem se jí bál nějak výrazněji dotýkat. Je ale hezká (zejména když se směje) a milá. Pochází z Thajska a v Čechách je už pár let. Komunikace probíhala výhradně v angličtině, s čímž nemám problém.

Pan králík mě poslal na Vršovickou pobočku, jejíž smysl existence mi není úplně jasný. Tato pobočka není ani pořádně označena, na budově je stále nápis Diamond, na oknech logo bílého králíka a vítá vás tam flegmatická recepční, co mi k Rabbitu moc nesedí. Atmosféra při příchodu a odchodu je tím pádem formálnější, což nemusím. No prostředí je to příjemné, tiché, sprcha na pokoji, dostatek světla a vhodně umístěné velké zrcadlo. Cherry mě posílá do sprchy, ale společnou nenabízí a odchází po olej, škoda, u mě hned bod dolů.

Po jejím návratu si lehám na břicho a Cherry začíná s její velmi něžnou a jemnou masáží, na začátku mě vlastně jen hladí po celém těle. Šetří olejem. Já si zatím prohlížím její mini zadeček v zrcadle, do kterého se ale moc nenastavuje ani nedívá. V této fázi mě masíruje zejména ručně, přičemž mi pravidelně brnka na ptáčka. Ten ale prozatím spí a sní o větším GFE od této exotické slečny. Probouzí se až když si na mě Třešnička lehne a začne se skromným b2b. Opět škoda (měl jsem body to body masáž), moc po mně neklouzala a většinu času této části klečela vedle mě. Měl jsem pocit, že je trochu unavená, i si zívla. Když jsem ji velmi jemně pohladil na tlapkách, pěkně decentně mi zavdzychala do ucha.

Otočka pocitově až ve druhé půlce. Bezprostředně po otočce je můj kamarád ve vývojovém stadiu měkkýše. Cherry si toho všímá a pouští se do nápravy, úspěšně. Velmi něžně si s ním pohraje, zatímco já si hraji s jejími pěknými dvoječkami, spíše špičatějšího tvaru. Párkrát se po mně sklouzne a hned jsem v pozoru. Ta její něžnost a nevinnost mě dost bere. Začne se už výrazněji vokálně projevovat, zkouším ji líbat po těle a na prsou. Všechno je ok. Škoda, že její mini pokladík jsem neviděl ani jednou. Do toho body to body se jí asi fakt nechtělo, protože si po chvíli sedá opět vedle mě a v této pozici zintenzivňuje masáž mého rozkroku. Naštěstí to neplánuje takto rychle ukončit, ale ještě to oddálí a jde jí to dobře. Párkrát se ještě sklouzne a na závěr si ke mně lehne, přitulí a já končím s rukou na jejím zadečku.

Po úklidu mého genetického materiálu si ke mně samozřejmě ještě lehne, spokojeně se usmívá a kecáme a kecáme a je to moc příjemné. Cherry má smysl pro humor a docela se nasmějeme. Jdeme také do společné sprchy na pokoji, ale jen za účelem očisty. Příjemný rozhovor plyne dál, angličtinu má moc dobrou a srozumitelnou. Jako člověk je Cherry moc fajn, ale ta masáž byla spíše průměrná. Na to, že to byla body to body masáž, to své tělíčko moc nevyužívala. Jelikož je Thajka, tak jsem možná očekával, že masáž bude nějak odlišná, možná s prvky thajské masáže (na které jsem ovšem nikdy nebyl, takže ani nevím které to jsou ), ale nic neobvyklého jsem nezaznamenal.

Zážitek to nakonec byl pozitivní a příjemný, odcházel jsem zrelaxovaný. Myslím, že Cherry neměla úplně svůj den (tedy něco mi i naznačila) a má potenciál, takže na ni nebudu přísný. Mám pro ni trochu slabost, ale opakovat pravděpodobně nebudu a s přimhouřenýma očima hodnotím kladně Čas door-to-door 65 minut.

Masáž Body to body 60 minut za 1900kč.

https://tapky.info/?4632,cherry-rabbit-hall-774-910-918-774910918

cherryy-1.jpg cherry-0.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx