Priváty v Praze

Elke

Komunikace před návštěvou nic moc, po telefonu mi nepřišla zrovna moc ukecaná a SMS/WhatsApp nedělá vůbec. V inzerci píše, že maká nonstop, realitu odhaduju spíš na všední dny cca 11-18. Neodepsala mi ani na potvrzovací SMSku, takže jsem málem zůstal doma, ale nakonec zvítězila zvědavost a vyrazil jsem. Sídlí s dalšíma holkama na Balbínově, k místu není moc co napsat, žádnej zázrak, ale účelu postačuje.

 

Za dveřma mě vítá vysoká slečna s blond vlasama na ježka a kérkama, kam se člověk jen podívá, k tomu nějakej porno obleček, myslím, že krátká sukně a punčochy. Její výška byla ještě umocněná botama na podpatku, celkově je to kus ženský, ne že by byl tlustá, ale rozhodně nic pro milovníky drobonkejch teenek. Určitě jí bude něco přes třicet, hranici pro MILFky bude přinejmenším atakovat, je to trochu znát v obličeji a semtam bylo něco měkčí, než by mělo být, ale za mě pořád dobrý. Z počátku působila trochu odměřeně a skoro nepříjemně, chvilku jsem zvažoval otočku.

 

Veškerý pochyby se vytratily, když po sprše přišla na pokoj, dřepla si a pustila se do kouření, v tu chvíli jsem věděl, že to dneska bude bomba. Sála jako zběsilá, hravě ho polkla celýho, plivala, cucala koule a při tom koukala do očí. Nechal si opřít hlavu o postel a narvat ho až do krku. Pak se přesouváme na postel a ještě chvíli pokračujeme v leže, než říká že mě teď ošuká, na to jsem nemohl nic namítnout, chvíli řádila ona na mě, chvíli já na ní, bylo to divoký a vášnivý, vystřídali jsme několik poloh, včetně 69, prsty a lízání nejen povoleny, sama si o ně říkala, myslím, že proběhla i menší spontánní líbačka.

 

Při sexu byla hodně aktivní (někdy až tak, že než sme se stihli přesunout do nějaký pozice, už navrhuje další, v tom je dost podobná svojí kolegyni Nyx), pořád se něco dělo, má to ráda tvrdě a nekompromisně, nějaký plácnutí nebo chycení pod krkem vůbec nevadí, do toho sem tam poslala nějakou rajcovní hlášku. Celý to bylo takový lehce přehnaný, ale přišlo mi to uvěřitelný, ne jen jako divadýlko, jak chlapa co nejrychleji vystříkat. Čas si nepamatuju, že by nějak řešila, určitě jsem už o dost přetahovali, když sem za jejích hlášek o tom, jak jí mám vystříkat kundu podruhé plnil gumu a ani tak mě nikam nehnala, naopak mě v klidu nechala oddychnout a ještě jsem trochu pokecali, než mě pustila do sprchy.

 

Tohle byla sakra dobrá jízda, nevím, jestli sme si jen tak sedli nebo je taková herečka, ale měl jsem pocit, jako bych byl s nadrženou milenkou, která alespoň měsíc nepíchala. Doporučit můžu všem kromě zarytých milovníků ultramladejch holek, pro mě určitě jeden z nejlepších zářezů letošního roku, určitě si ji budu pamatovat na případný opáčko.

https://tapky.info/?4101,elke-elke-privatek-736-451-396-736451396

Praha 2, Balbínova

736 451 396

2000/hod

Elke1-0.jpg Elke2-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 srpna, 2023 15:39

ok, so she doesn’t answer to sms also in Czech? I tried couple of times to write her in english, but I never received an answer

2 srpna, 2023 16:45
Reply to  Samwise

thanks for the confirmation, I don’t know if it’s a bad translation but now she is blonde?

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx