Erotické masáže Praha

Mishel – Rabbit Hall

Rabbit Hall na stránkách propaguje novou masérku Mishel. Říkal jsem si, že oplatím službičku tomuto serveru a prubnu slečnu, která tady ještě nemá recenzi 🙂

Objednání ráno přes Whatsapp, kdy mi je sděleno, v kolik hodin odpoledne má nejdříve volno. Termín akceptují a dle domluvy znovu potvrzuji rezervaci 2 hodiny dopředu. Mishel mě bude očekávat v novém salónu na adrese Vinohradská 1462/66, Praha 10, ve zvýšeném venkovním přízemí nad Penny Marketem.

U dveří zvoním přesně v domluvený čas, čekám zhruba půl minuty, načež mi otevírá sama Mishel. Zpoza recepce vykukuje nějaký týpek v brýlích, ani nepozdravil. Přivítání v černém župánku, objetí, přezutí do pantoflí a hurá chodbou do zadního pokoje vlevo. Domlouváme se na masáži, nápoj nenabídnut, mou žádost o společnou sprchu tak nějak přešla a zmizela z pokoje. Tak jsem si zalezl do sprcháče, myl se a čekal, jestli se náhodou po návratu nepřidá. Mishel se vrátila s nahřátým gelem, shodila župan, pod kterým byla ve spodním prádle, které sundala následně také. Já už lezl ze sprchy srozuměn s tím, že se tedy nezúčastní. Možná jsme si jen nerozuměli?

Po osušení ulehám na břicho. Mishel si ke mě sedá zboku a začíná masáží hlavy, postupně přechází k hlazení zad a zbytku těla. Přesedne si k nohám a začíná masáž s gelem. Od lýtek postupuje k zadku a zpátky, masíruje i chodidla. Nanese si gel na prsa, břicho a zadek a jde na B2B. Masáž je příjemná, občas lehce vzdychne do ucha, ale to je tak vše. Párkrát prstem poškádlí i spícího krtka, který se pomalu probouzí k životu. Po celkem brzké otočce si sedá na lýtka mezi mé nohy, kterými se nechá obejmout. Jemně se věnuje krtkovi a střídá různé pozice. Chvíli na koníčka s krtkem za zády, pak v leže vedle mě, nastavuje se i do polohy 69 a nechá si mačkat luxusní zadeček. Při přiblížení ke kundičce už mi ale odtahuje ruce a vrací se zpět mezi moje nohy. Zahlédl jsem hodiny a viděl, že zbývá ještě asi půl hodiny do konce. Už to na mě celkem šlo, tak jsem ji brzdil, když byl ještě čas… Ale po chvíli už jsem to nevydržel. Utřela mě, lehla si ke mě a asi 2 minuty mě šimrala na hrudi a břichu.

Bylo 20 minut do konce a ona se zvedla, že mám 5 minut relaxovat. Zalezla do sprchy a já tam ležel a čuměl jak puk, co se to děje. Po 5 minutách vylezla ze sprchy a že jsem na řadě já. Zkusil jsem tedy znovu požádat alespoň o společnou sprchu, avšak marně. Takže jsem se myl opět sám a ona mezitím stihla pouklízet prostěradlo a kapesníčky. Než jsem vylezl, byla zpátky oblečená ve spodním prádle a županu, v ruce telefon a elektronickou cigaretu. Chvilku mě objímala, pak jsem se oblékl, zaplatil a za 55 minut od vstupu jsem byl venku.

Hodnocení

  • Masáž: Erotický mix, 60 minut (haha, jasně), 1800,-
  • Podnik: Vršovická, asi nová pobočka, pokoj s vlastní sprchou, v pokoji tma, velké zrcadlo vedle postele, růžové světlo jen z led pásku od sprcháče, takže v zrcadle byla vidět spíš jen silueta
  • Mishel: Ukrajinka (z Oděsy), míry sedí, štíhlá, přifouknuté rty, umělé řasy, tetování, piercing v pupíku, hebká kůže

Závěrem

Masáž jako taková fajn, ale ten časový ojeb katastrofa. Nechápu, proč jsme do té sprchy nemohli spolu, ani proč se mnou nezůstala déle na futonu. Asi si potřebovala jít zakouřit… Doporučení ne a opakování rozhodně taky ne, radši půjdu jinam.

Smajlík se šklebem

https://www.tapky.info/?4383,mishel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Mishel3-2.webp Mishel4-3.webp Mishel2-1.webp Mishel-0.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
28 července, 2023 14:24
Reply to  Krtek v kleci

Recenze na Mary nedorazila. Klidne ji posli znovu. Pokud jsi chtel za Mishel 3 listky tak stejne nebudou, protoze to neni nova maserka.

Last edited 1 rok před by admin
Admin
Famed Member
28 července, 2023 17:45
Reply to  admin

Tak posilat nic nemusis, recenzi jsem prehlednul, takze uz je publikovana ….

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx