Priváty v Praze

Nikola – LovelyGirls

Další návštěva privátu, tentokrat mi padla do oka Mlada slečna Nikola. Po předchozí zkušenosti z privátu jsem kouknul na recenze podniku, vše vypadalo ok tak sem dlouho neváhal a napsal na WA. Odpověď byla celkem rychlá, ale pro mě odpověď byla nic moc, operatorka mi sdělila že slečna Nikola má obsazeno a dále mi nabídla rezervaci na zítra jelikož prý Nikol to

má většinou plně, souhlasil jsem vybrali jsme termín, dostal sem potvrzeni, adresu, instrukce a následně mi bylo sděleno ze mi můžou dat vědět pokud dnes někdo zruší což jsem slyšel poprvé ale přišlo mi to super.

Návštěva proběhla další den….

Po všech formalitách včetně potvrzeni jsem dorazil na adresu rohová soukromá vila ve Strašnicích s možnosti parkování, něco podobného jsem zažil jen v holy clubu ( vlastní parkoviště ) zvoním na zvonek během chvilky mi otevřela slečna Nikol v sexy županku, vstoupil jsem slečna se představila se a poprosila mě si sundat boty, nafasoval sem pantofle, prostředí bylo moderní, čisté s příjemnou atmosférou ( na TV běželi videa holek což jsem si zapamatoval protože jsem to ještě na privátu/salonu nikdy neviděl ) a odvedla si mě na pokoj který byl čistý a se sprchou v pokoji ( což se na privátech jen tak nevidí ). Došla řec na to jak dlouho se zdržím domluvily jsme si hodinu s orálem bez, zaplatil sem ( ta cenová relace mohla byt trosku lip promyšlená ne vždycky s sebou nosím stovky lépe by se to počítalo 2500 😀) Nikola se zeptala co chci k pití a jestli chci společnou sprchu, vybral sem si pití a odmítnul společnou sprchu, Nikol odešla hodil sem rychlou sprchu, ve sprse a u umyvadla byly veškeré hygienické potřeby  ( vzdycky chodím na masaz/privat všude cisty a upraveny 😀) během 5 min se vratila prosadila si mě na postel sundala župan a rovnou kouřit, kouř v jejím podání byl fajn, koule lízala ale mám rad oral trosku intenzivnější, posadil sem si ji před sebe stoupnul si a řekl sem ji ať mi na nej plyvne a kouří poradně, jakoby přeskočila jiskra a začala jízda Nikola se toho vůbec nebála. Kouřila, lizala koule a plyvala přesně tak jak to mám rad. Po chvílí jsem byt už hodně nadrzenej tak sem ji jen vzal za ruku přesně věděla co má dělat vzala gumu nasadila vyšpulila na mě tu prdelku a já ji začal nakládat ze zadu, sama začala přirážet tak sem ji logicky šel naproti, projev ma hlasitější a to mě bere, lehké plácnutí po zadku povoleno bez problému po čase jsem si ji vzal na roh postele zvednul nohy, a začal ji poradně nakládat slo vidět ze se ji to líbí a po chvilce se začala klepat a slo citit i prez kondom ze to tam sakra klouže, po nějaký době mrdani sem ho vyndal sundal gumu a vyprázdnil sem se ji na bříško, byl sem fakt vzrušenej a trochu sem trefil i bradu a oblicej na což se Niky jen usmála a řekla ze to byla dobra trefa. Zasmály jsme se a následně nabídla masáž, bylo to spis takové skrábaní, pokec, sprcha oblikačka pusa na tvář, boty, bombonek na cestu a ahoooj zpátky do běžného života.

Zážitek hodnotim pozitivně 😀  opačko určitě nevim jestli slečnu Nikolu ale jinou slečnu určitě navštívím. A podnik mohu doporučit.

Už na té TV jsem si vybral další slečnu ( jsem na ty prdelky a když vidím hezky zadek nemůžu si pomoc ) na privátu jsem se zatím nesetkal s tím ze bych dostal plechovku vlastního pití tím myslím vždy maximálně vodu, zde jsem měl na vyber cola/ice tea/juice/voda. Nevim proč ale tento moment jsem si zapamatoval. I když v salonech je to celkem běžné ale vždy dostanete něco rozlévaného.

Objednání

👌🏼/9

Vstup

😎/10

Tělo

😋/8

Přístup

🔥/10

Prostředí

👍🏻/10

Je to mé hodnocení, celkové na mě podnik udělal dojem ať už komunikaci, přístupem slečny, prostředím. Salony mají v dnešní době komunikaci vyšperkovanou na 1* , privaty stále zaostavají mi přijde. Nejlepší komunikační schopnosti zatím dle mého názoru jednoznačně Grace a Lovely Girls. Návštěva z grace bude v další recenzi.

  1. Klasika + oral bez
  2. 60min
  3. 2700 Kč ( s promokodem “tapky” 2300 )
  4. https://www.tapky.info/?4704,nikola-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

IMG_9795-0.jpeg IMG_9796-1.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 července, 2023 22:51

Zajímavý, že uvádíš Grace jako vzor dobré komunikace… Já s nima měl spíš opačnou zkušenost, operátorka povětšinou ne moc příjemná a ani přes zprávy to nebylo o moc lepší. Ale už je to nějaká doba, co jsem vzdal pokusy o interakci s nima, tak třeba se v tomhle ohledu zlepšili. 🤔 

drummp
28 září, 2023 17:46
Reply to  nornik18cm

A funguje ještě Grace? Zkoušel jsem web a vždy přesměrováno jinam 🙁

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx