Priváty v Praze

Ester – Lovely Girls

Rychlá a bezproblémová objednávka den předem přes WhatsApp. Privát se nachází v rodinném domě nedaleko Skalky a určitě musím na začátek vyzdvihnout jeho vzhled, vybavení, čistotu a přijde mi, že to v současnosti je asi jedinej privát, kterému se úspěšně daří verbovat nové, mladé holky. Jedinými negativy vždycky byla pouze lokalita mimo centrum a trochu vyšší ceny spojené s téměř úplnou absencí recenzí na tamní slečny. A jelikož na priváty nechodím zas tak často a rád mám alespoň rámcovou představu do čeho jdu, neměl jsem po jedné rozporuplné zkušenosti zájem se tam moc vracet, nicméně současná promoakce, kdy základ vyjde na 1800 za hodinu mě přesvědčíla jim dát ještě jednu šanci, a musím říct že jsem dobře udělal.

Dveře mi otevírá drobná zrzka s ofinou, přivítá mě podáním ruky a zavede do svého pokoje, od začátku z ní srší dobrá nálada a pozitivní energie. V obličeji se mi líbila hodně, trochu mi připomínala Umu Thurman. Věk bych odhadoval malinko přes třicet, určitě bych jí ještě neřadil do kategorie MILF.  Proběhne rychlá nabídka extras (dělá snad vše kromě análu), beru si líbání a OB. Pak mi nechá chvilku na sprchu a mezi dveřma na mě hází pohled ve stylu „těším se, až mě ošukáš“, nebudu lhát, byl jsem tvrdej ještě než se za ní dobouchly dveře.

Po sprše si jí vybaluju z županu, pod kterým se skrývá její štíhlá postava – plochý břicho, pěknej drobnej zadek, jedinou slabinou jsou menší prsa, ale ke zbytku sedí a někoho by mohla štvát hromada kérek. Řekl bych, že fotky na webu jí dost ubírají. Hned se na mě chtivě vrhá a dělá maximum pro to, aby si těch 500,- za líbání zasloužila. Po chvíli si ji posadím na postel, stoupnu si nad ní a ona si ho za hlášky typu „wow!“ bere do pusy, chvíli mě kouří takhle, pak se si lehám a pokračujeme tak. Orál jeden z nejlepší, co jsem měl, je to nápaditý a hravý, pěkně mi při tom dráždí hráz, hází nadržený pohledy a všelijak se nastavuje, abych měl pořádnej výhled na její pěkný tělo. Nebyl problém ji ho zarazit pořádně hluboko a chvíli si ji tak přidržet.

Sex byl divokej a vášnivej, je při tom aktivní a nápaditá, pěkně se nastaví a umí si to užít, předvedla mi pár moc pěknejch orgasmů. Nejvíc jsem si s ní užil misio, kdy jsem si užíval výhled na její štíhlý tělo a její vzrušený pohledy. Pak jsem jí pěkně postříkal, byl jsem z ní tak rozjetej, že to skončilo až v obličeji, ale vzala to v pohodě. Atmosféra s ní byla tak super, že jsme vlastně hned přešli na druhé kolo, jen rychlá pauza na napití a pokračovali jsem ve stejném duchu jako poprvé. Končíme oba úplně zpocený, jako respekt, jestli si takový nasazení udržela i po zbytek dne. 

Zákazy nepadly žádný, jediný, kdy mě zastavila bylo, když jsem zkusil prstem lehce zajet do zadku. Na lízání i prsty reagovala moc pěkně.

Po akci nabízí společnou sprchu, kde mě ještě trochu pokouří a nakonec dodělá rukou předtím než mě umyje. Moc pěkná tečka za návštěvou.

Tohle byla naprosto perfektní návštěva ve všech ohledech, super vzhled slečny a ještě lepší přístup, nasazení a empatie. Od první chvíle atmosféra jak s nadrženou milenkou. Určitě se ještě někdy zastavím.

https://www.tapky.info/?4699,ester-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131
Praha 10, Přetlucká

734 332 131


1800/hod (se slevovým kódem “tapky”, jinak 2200/hod)

Obrazek-11.05.2023-v-20.15-1-kopie-1.jpg 222-kopie-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx