Erotické masáže Praha

Eli – Infinity

Eli je neřízená střela. Hned, jak vlezu dovnitř, je jí všude plno. Smích a vtípky to je její. Občas mám pocit, že mluví rychleji, než myslí. Eli má rozhodně šmrnc – jak už tady bylo napsáno nejlepší na ní je zadeček, pro horňáky moc není, ale své vady kompenzuje svým přístupem.
Společná sprcha spíše omývací, i když mě pořád vyzývala, ať k ní jdu blíž. Návrat na pokoj a Eli pouští hudbu. Čekal jsem něco živého, ale překvapivě pomalá romantická píseň a stejně tak Eli přeladí do romantického a procítěného módu. Je znát, že rozhodně nejsem její první klient. Ví, co a jak. Kam sáhnout, kdy se přitulit, kdy vzít za ruku, kdy jít na návštěvu tam dolů. Asi nejsilnější moment byl, když mi procítěně olizovala a okusovala ucho.
Po otočce přichází další vydatná porce jemnosti a také svůdnosti – Eli se sama rajcovně patlá olejem, hladí si prsa i zadeček a je vidět, že předvádění se přede mnou jí dělá dobře. Její ruce jsou jemné, takže mohu v klidu relaxovat a nemusím ji přehnaně brzdit. Když se mi nastaví do 69, neodolám a začnu ji také hladit – žádná stopka se nekoná, a tak se vzájemně hladíme po celý zbytek masáže. Nakonec už to nejde vydržet a kapituluji. Eli vše nechá doznít a až pak kontroluje čas. Odcházíme do sprchy, kde už je Eli zase jako divoženka se svými komentáři a vtípky. Čas jsme mírně přetáhli.
Eli je velmi přátelská slečna, co je pro každou srandu. Navíc vedle uvolněné přátelské atmosféry umí navodit i tu erotickou a svádivou. Velmi dobrý mix, který stojí za to.

Infinity mix 1h 2000,-

https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

B05FB295-3077-4BC6-BA19-F5F3BF4E31D3-0.jpeg 84C3C62F-AA36-492C-8384-5077857AD7B3-1.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 září, 2023 22:39

Máš recht, kolego. Taky už jsem jednou k ní zavítal a naprosto přesně a velmi hezky jsi to popsal…že jakmile jsi vlezl, je jí všude plno.žertíky a vtipné hlášky, to je její. Eli je krásná holka. Ano, pro některý pány možná slabší poprsí, ale čím jsem starší, tím tak nějak mi to míň a míň vadí a naopak vyhledávám krásu duše než samotný tělo (to už je jenom taková třešnička na dortu)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx