Erotické masáže Praha

Tina – Matahari

Po delší době jsem si říkal, že bych se mohl stavit v Matahari a dát si u nějaké slečny první opáčko. Vzhledem k termínu jsem nakonec zvolil Tinu.

 

Oceňuji přístup do salonu, kdy rovnou vstoupíte dovnitř a nemusíte nikde zvonit a čekat. Na druhou stranu se může stát, že se tam s někým potkáte. Pro mě takhle ale lepší.

 

Vzhledem k tomu, že jsem několik měsíců zpátky již u Tiny byl, tak odpadá starost s tím, kdo doopravdy přijde. Tina je milá, příjemná a v pohodě se s ní dá navázat rozhovor. Fotky sedí.

 

Při sprše se (znovu) seznamuji s velice podařenou prací chirurga, takže se domlouváme rovnou na dvou kolech. Co vím, tak dvě kola nejsou problém ale z mé zkušenosti (3x) není první kolo ve sprše, ale až na futonu. Tím pádem se začíná na zádech a ne na břichu.

 

Po prvním kole se jde na břicho, kdy je masáž celým tělem, takže i to B2B dostanete. V zrcadle je toho vidět dost, takže si člověk nevykroutí krk. Po otočení pokračuje masáž celým tělem, přičemž Tina ráda vyhoví, co chcete a doteky v rámci pravidel. Možná teď podruhé lepší, když je to podruhé anebo jsem byl jen odvážnější. Druhé zakončení proběhlo taky v pořádku a dle přání, takže pak zbývá jen sprcha a návrat do reality.

 

Suma sumárum, zde určitě nešlápnete vedle, spíš naopak, tedy doporučuji  

 

Typ, délka, cena masáže: Lingam, 1h, 2400,-

 

https://www.tapky.info/?2875,tina-matahari-salon-773-164-811-773164811

IMG_2099.jpeg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx