Priváty v Praze

Vanessa – Top privát

Komunikace s privátem a organizace jako vždy super, objednávka den předem bez problému. Přesně v domluvený čas mě Vanessa vpouští na privát a přestože tam tou dobou bylo docela rušno, s nikým jsem se za celou návštěvu nesrazil. Jediný, co mě trochu sralo, tak jsem opět vyhrál koupelnu sprchou, kde se konala tradiční záplava, ale to asi není úplně vina privátu, že se borci neumí sprchovat.

Už od první chvíle mi Vanessa přišla super, byla milá, usměvavá, v obličeji to není žádná super kočka, ze který si člověk sedne na zadek, ale hezká a zajímavá je. Postava pořád z kategorie štíhlých, i když sem tam něco o trochu měkčí nebo větší než by mělo být. Prsa menší, ale moc pěkný s malejma bradavkama. No a 22 jí samozřejmě není, spíš bych ji zařadil někam mezi 25-30, ale na tohle mám prd odhad. Co určitě stojí za zmínku je absence jakejchkoliv vylepšení ve formě piercingů a kérek.

Kouř dobrej, nebojí se toho a dá ho docela hluboko, ze začátku mi to přišlo takový stereotypní a bez nápadu, kdy jen v pravidelném tempu střídala divoký hltání péra a lízání koulí, ale během chvlky přišla na to, co na mě platí a rozjelo v hravou jízdu. Pak se přesouváme na postel, lízání a prsty povoleny na obou dírkách, reaguje na ně dobře, pak klasickej trojboj, do koníčku se dala s takovou vervou, že  jsem měl pocit, že ze mě chce vyšukat duši, tak jsem jí to oplatil stejnou mincí zezadu a při misionáři, hezky mi přitom zavzdychala, klidně bych věřil, že jí to bavilo. Oční kontakt udržuje poctivě, zákazy nebyly žádný, nebyl problém s nějakým zmáčknutím nebo plácnutím, lehčí chycení za vlasy nebo pod krkem taky v pohodě. Dokončujeme to na tělo, řádně mě při tom vyždímala do poslední kapky a ještě pochválila, za to, jaká to byla nálož. Mezi kolama fajn pokec, je to pohodová holka. Čas moc nehrotí, vyhazoval jsem se sám a i tak jsem tam byl něco přes hodinu.

Tohle byla hodně fajn návštěva, vizuál, přístup i nasazení slečny na nadprůměrný úrovní, je to profesionálka každým coulem, která udělá maximum pro to, abyste od ní odcházeli spokojený, tady určitě vedle nešlápnete. Opakovat ale spíš nebudu, na to by to chtělo trochu víc autenticity nebo zvrhlosti.

 

https://tapky.info/?2389,vanessa-top-privat-774-173-618-774173618

Praha 2, Slezská

774 173 618

 

1800/hod

vanessa_01-0.jpg vanessa_03-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx