Erotické masáže Praha

Adella European Massage

Hned na úvod napovím, že tato masáž se moc nepovedla. Do salonu jsem šel navnazen krásnými fotkami Adély na jejich stránkách. Někomu by Adella přišla hezká, mně v realitě bohužel nesedla, vzhledem hlavně přifouklými rty, kterých nejsem fanoušek (aktuální fotky na stránkách salonu už napovídají lépe), telo ale krásné.

Nehodnotím však masáže pouze na základě vzhledu masérek, ale také dle jejich dovedností a gfe.

Zde bych označil dovednosti za velký průměr a gfe 0. Komunikativní Adele moc nebyla, trochu jazyková bariéra.. Na začátku Lingam masáže se hned jde na první kolo, takže lehnout na záda. Adéla se po mě trochu klouže, ale je tak trochu netykavka, nedovolí ani pusu na rameno a rychle dává stopku. Nadšeně se u toho taky netvářila. Na druhou stranu, při pozornějším přečtení profilu na stránkách se to dá vyčíst (intimate touches má mezi mínuskama), mohl jsem něco takového asi čekat.

Začala se pak věnovat penisu, technika asi slušná, ale vzhledem k nic moc atmosféře si vlastně detaily moc nevybavuju – bylo to takové masážní pomalé honění s olejíčkem. Byl jsem nadržený tak jsem jí to první kolo nechal rychle dokončit a šlo se na odpočinkovou masáž na břiše, kdy mě Adéla přikryla ručníkem.

Paradoxně asi nejlepší část masáže, sice ne erotická, alespoň však příjemná, Adéla hezky masírovala od shora nahoru a líbily se mi detaily jako masírování prstů na ruce.

Poté přišla znovu otočka a s trochou více snahy se odbyl ještě jeden výstřik. Nemá smysl to více rozepisovat, stejné jako první kolo.

V závěru recenze možná působí příliš negativně, ve výsledku to však byl standard. Ze zkušenosti vím, že je možné se spálit mnohem více. Jen to asi nebylo dle očekávání. Jsem už zkušenější návštěvník masáží, tak očekávám o něco víc.

Lingam masáž 2300 za hodinu

https://www.tapky.info/?4691,adella-european-massage-723-065-715-723065715

photo_2023-05-28_14-47-53.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx