Erotické masáže Praha

Bára – Alfa masáže

Recenzie som doteraz veľmi nepísal, nebolo veľmi o čom. Možno to poznáte a máte to ako ja – nezbedník medzi nohami vás zase niekam dotiahne, ale hneď po skončení máte pocit prázdna a vyhodených peňazí? Asi tak by som definoval všetky svoje doterajšie zážitky s erotickými masážami. Asi mám moc vysoké nároky, ale vždy to bol klasický problém kde z troch mojích požiadaviek na masáže (fyzická krása, erotično, prístup) sa splnili tak jedna, max dve. Konečne ale nastal bod, v ktorom sa splnili všetky moje potreby, a to mi sakra zlepšilo deň, možno aj celý týždeň (ktovie, ešte len začal). Týmto končí obkec a nasleduje recenzia:

Objednanie

Asi najväčšie negatívum. Web je hodne zastaralý. Objednanie len telefonicky alebo whatsapp. Keďže nežijem na samote u lesa tak telefonické objednávanie mi nepríde veľmi diskrétne, volím možnosť whatsapp. Je víkend takže celý proces objednávky trvá skoro 24h. To by som ešte chápal, nechápal som neaktivitu na druhej strane. Potvrdenie, dodatočné info, adresa – to všetko som musel z druhej strany doslova ťahať a odpovede prichádali v maximálne stručnej podobe bez akýchkoľvek zdvorilostných fráz. Fakt som mal pocit že otravujem a nie že niekomu robím biznis. Keďže som šiel do alfy prvýkrát, bol som cestou tam na pochybách – buď je Alfa „průšvih“ a narazím, alebo su taký dobrý že môžu srať na to najtažšie na celom biznise – ako dostať ľudí k sebe.

Pred masážou

Vstup je dostatočne diskrétný. Po vpustení dnu ma víta priamo Bára, oblečená v sexi prádle, priateľská a rovnako ako ja zo začiatku trochu nesmelá. To však rýchlo opadá pri presune do sprchy, kde sa na mňa priam vrhne. Očividne prišla do sprchy s plánom že prvé kolo bude hneď teraz. Musím ju bohužial brzdiť keďže je v tom fakt sakra dobrá, ale ja to radšej len raz ale poriadne. Možno som zachytil mierne sklamanie v jej tvári v tom momente, lebo to vyzeralo že je to fakt bavilo.

Masáž

Neviem či niekoho vôbec zaujíma časť na bruchu, mňa teda veľmi nie, určite by sa táto časť dala nahradiť niečim lepším. Aby som však nevynechal nejaké, pre niekoho podstatné informácie – bola to jedna z tých lepších. Bára sa namakala na mojích nohách a chrbte, kĺzala sa po mne, nastavovala sa do zrkadla a dráždila ma rôznými spôsobmi. Snažila sa o GFE a celkovo „moc ma to berie ako tu robím náročnú fyzickú prácu na tvojom chrbte“, k čomu som ja celkovo skeptický, lebo to robí každá a mne sa ťažko verí v autenticitu prejavu v tejto časti masáže. Neveril som to ani Báre, a priznávam si chybu – prišiel som na to hneď pri otočke. Klasickú otočku určite poznáte – v daný moment masérka zastaví, zahlási zvyčajne východným prízvukom „můžeš se prosím otočit?“, vy poviete niečo ako „o áno, moc rád“ spravíte 180 správnou stranou nahoru. Bára mala iný prístup. V podstate bez slova len skĺzla k môjmu boku a nastavila svoju krásnu bradavku s piercingom pred moj nos aby som sa prisal, a takto si ma otočila smerom k sebe. Nasledovalo pár úžasných minút som robil masáž a dráždenie ja jej, všetko samozrejme v rámci pravidiel erotických masáží. Po tom prešla pozornosť späť na mňa, a Bára neváhala využiť všetky triky. Od masáže penisu chodidlami, cez hladenie prsiami či honenie pred otvorenymi ustami a ocnym kontaktom „porno style“ az po fejkovanie jazdy na konicka. Ja som si počkal kedy mi vystrčí prdelku pred nos čo je vec čo ma pošle za horizont udalostí, ak dovolíte astrofyzikálny termín. Potreboval som chvíľu kým som sa prebral z kómy, Bára si zatiaľ na mne ustlala a zvyšok času sme strávili len tak, rozprávaním o nepodstatných veciach.

Po masáži + dodatočné info

Po masáži samozrejme sprcha, zaplacení, pusa a čau. Tak ešte stručne dodatočné info:

Bára – z foto ktoré je určite real je jasné že je to nádherná žena, takže fyzický výzor určite nemusím rozpisovať. Piercing v bradavkách a ryšavé chĺpky su stále aktuálne. Pussycat – ten si pri masáži dať nezvyknem, ale keď som videl Báru nedalo mi a musel som sa opýtať. Odpoveď však bola negatívna.

Interiér salónu – ten bol naj čo som zažil v Prahe. Priestor čistý, vkusný a hlavne primerane osvetlený, čo je problém určitých populárnych salónov.

Olej na mazanie – ozaj bez vône, čo hodne oceňujem – zase na rozdiel od niektorých salónov ktoré dokonca ponúkajú na výber olej bez vône, aby následne do človeka vmasírovali nejaký vonný shit čo hneď každý na 20 metrov počas nasledujúcich dvoch dní vie že som si ho nechal vyhonit v málo osvetlenej kobke v centre Prahy

Nápoj – ponúknutý pred aj po

Čas masáže – ľahko prekročený, ukončený dokonca mnou lebo som musel hodne být nekde

 

Exclusive mix 75 minút – 2900CZK

https://tapky.info/?4304,bara-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

 

bara.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 července, 2023 16:16

Moc pěkná recenze!
Musím říct, že jsme ze stejného těsta… dost často odcházím s prázdným pocitem a vyhozených peněz, s myšlenkami, že končím… pak uběhne pár týdnů a chtíč to zase přebije 😀 

11 července, 2023 19:07

Krásnej popis. Jinak ty pocity znám, natěšenej, pak se dostaneme k vrcholu a něco se zlomí a já mám chuť nenápadně zmizet a radši nebejt a už to nikdy neopakovat 🙂 Tak třeba mě Bára přesvědčí.

Alfa
12 července, 2023 11:43

/ekipe/
Nemůžu nereagovat na vaši recenzí a k jednotlivým bodům se vyjádřit.
1. Web je hodne zastaralý.
Podle čeho jste to usudil že je zastaralý ?

2. Objednanie len telefonicky alebo whatsapp.
Preferují whatsapp, SMS, telefonický se málo kdo objednává, když nemůžu mluvit posílám obratem zprávu aby klient napsal. Když klienti píšu z normálních ne jednorázových emailů tak rezervace dělám.

3. Je víkend takže celý proces objednávky trvá
skoro 24h.
Ano je víkend a jestli jste si všiml tak všychni v salónu od středy ( státní svátky) do neděle měli napsanou dovolenou. A předpokládám že každý normální člověk když je na dovolené s rodinou tak neřeší pracovní záležitosti.

4. Nechápal som neaktivitu na druhej strane.
Budu se opakovat. Když jsem na dovolené, na hotelové snídani, na výletě, řídím nemám byt aktivní a to by si klient měl uvědomovat kdyz to je jasně dany na webů. Chápala bych vaší nespokojenost kdyby jsme měli uvedeno 7/24 a vám nikdo neodpovídá. Když já dbám na vaše soukromí tak chci aby i vy dělali totéž.

5. Odpovede prichádali v maximálne stručnej
podobe bez akýchkoľvek zdvorilostných fráz.
Denně napíšu desítky zpráv, a myslím že nejsem nepříjemná a nezdvořila ( jsou výjimky kdy musím). A asi nezáleží kde a jakým způsobem se objednáváte ale každý kdo řeší rezervace by uvítal stručné informace bez žádných zbytečnosti ale slušně napsané.

5. Môžu srať na to najtažšie na celom biznise – ako dostať ľudí k sebe.

Je to samozřejmě váš názor ale ne úplně správný. Kdo na to s..e tak 10 let nefunguje. Jen se snažíme vycházet maximálně vstříc zákazníkům, i když jsou lidi které jsou nepříjemné, problematické tak takový tady nechceme. Peníze jsou důležité ale tady nezastavame názoru že sneseme všychno protože nekdo za to platí.
A chápu když někdo k nám nepřijde kvůli tomu že se mu nelíbí moje stručná komunikace , je to každého rozhodnutí.

Ale jinák jsem ráda že se vám M….. u nás líbilo a užil jste si masáž a to je důležitý.
Mějte se všychni krásně a užijte si leto.
Alfa-masáže.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx