Priváty v Praze

Kiara – Lovely Girls

Nebola to moja prvá návšteva, takže môžem hodnotiť súhrne.

LG je privát v rodinnom dome v Strašnicích, parkovanie v zóne poblízku sa dá nájsť bez problémov. Kto radšej MHD, bus zastávka je skoro priamo pred domom 🙂

Objednanie deň vopred cez WA bez problémov, komunikácia s operátorom (možno manažérom ) vyborná a rýchla.

Na daný deň som si vybral Kiaru. Žiadnu recenziu nemá, takže som skúsil koleso šťastia.
Po zazvonení a dotaze, za ktorou holkou, po chvíľke už príde otvoriť ona sama. Vstupná miestnosť má príjemné osvetlenie, interiér už na začiatku posobí dosť dobre. Po vyzutí hneď na pokoj a po potvrdení 1h klasiky a žiadnych bizarných zákazov/pravidiel platba, holka sa pýta koľko potrebujem na sprchu a odnáša peniaze.

Sprcha je priamo na pokoji, všetko pôsobí čisto, udržovane, pokoj i posteľ dostatočne veľké.

Po avizovanom čase na sprchu, prichádza Kiara v priehľadnom župane a prádelku.
Je to drobná holka, fotky sú pravé, miery sedia, vek možno tradične o niečo malo vyšší. Úvodný pokec ok, dohadujeme, akú mám predstavu a čo by som chcel robiť. Ona je v pohode, uvoľnená a v dobrej nálade.
Ľahám si a Kiara začína bozkávaním a hladením po tele až dolu. Po úvodnom prekrvení už je možné nasadiť gumu, takže prechádza na orál. Holku to nechám skúsiť a cez gumu je to väčšinou nanič, ale od nej je to i takto príjemné a nechávam ju pokračovať. Pozerá do očí, všíma si reakcie, necháva sa hľadiť po vlasoch. Kedže cítim, že konštrukcia je už pevná, začínam sa venovať ja jej. Bozkávanie okolo uší, na krk, prsia a telo funguje, cítim, že chémia je ok a môže to byť dobrý zážitok.

Opäť si ľahám a Kiara ide hore. Začíname pomaly. Holka má pre muža cit, vníma ako reaguje a podľa toho pokračuje. Nechávam jej iniciatívu a jej jemné vzdychanie pôsobí autenticky. Prsia sú naozaj číslo 1, ale k jej celkovej postave a vzhľadu pasujú a není problém ich zobrať pevne do rúk 🙂 Po niekoľkých minútach preberám v leže iniciatívu ja , začínam zvyšovať tempo a tvrdšie prirážať. Reakcie Kiary sú pozitívne, intenzita sa zvyšuje, drží ma silnejšie za ruky a po chvíli zakončujem prvé kolo.

Konverzácia s ňou neuveriteľne prirodzená, skoro ako s kamarátkou. Dozvedám sa, že túto prácu začala nedávno pre novú skúsenosť. Že sex ju baví a že ráda robí oral hlavne bez 🙂 Je vidieť, že o muža/klienta ma záujem, chce mu dopriať relax a uspokojiť jeho túžby. Inak Kiara je  inteligentná a vtipná holka nad vecou, má dlhodobo i inú prácu. Dohovorí sa CZ/SK/HU a pravdepodobne i RU.

Keďže i timeout pokec prebehol veľmi dobre, názorovo sme si sadli, vedel som, že druhé kolo bude ešte lepšie. Prebudenie zo zimného spánku začína oralom s gumou. A keďže ako som spomínal, vie to podľa môjho názoru dobre, konštrukcia sa zanedlho spevní a začíname.

Idem na misio a už od začiatku nastavujem vyššie tempo i dôraz. Kiara vyzerá, že si to užíva tiež, opäť pevné držanie za nohy i ruky. Takže za mňa uveriteľná GFE. Nepadajú žiadne obmedzenia, takže miestami do toho dávam absolútne plnú intenzitu. Meníme to zozadu, pekne sa nastavuje a spolupracuje v rytme. Potom to dáme zboku, na každé spomalenie a zrýchlenie vždy zodpovedajúca reakcia. Keďže to pôsobí autenticky, dosť ma to baví 🙂 Vo chvíli, keď už som cítil, že koniec zanedlho prichádza, meníme ešte na misio, aby som ju videl zpredu a akciu takto dokonáme. Kiara sa pritúli a obaja značne zadýchaní sa pousmejeme, že sex je najlepšie cardio 🙂

Suma sumárum:
S holkou sme si sadli a bol to pekný zážitok s prvkami GFE. Kiara je prirodzená a ak vidí, ze muž je ok, chce si to užiť tiež a snaží sa mu dať, čo potrebuje. Keďže nemám žiadne špeciálne uchýlky, žiadne zákazy nepadli. Celkovo teda dosť dobre, opakovanie preto nevylučujem.

K privátu. Cena je vyššia, čas sa pravdepodobne počíta už od príchodu. To sú negatíva. Ale ak chce privát zachovať termíny a diskrétnosť, že sa klienti nestretnú, musí sa čas asi takto presne manažovať.
Pozitíva pre mňa osobne sú: profesionálna komunikácia a rezervácia. Veľmi pekné a čisté prostredie. Pravdepodobne dôraz na diskrétnosť – ani raz som sa pred domom ani v dome nestretol s iným klientom. A celkovo skúsenosť so všetkými holkami bola zatiaľ pozitívna tiež.

IMG_0063.jpeg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx