Erotické masáže Praha

Amateri – Lolinka123

Prvý krát jsem to zkusil na masáž bez předchozích recenzí a bylo to trefa do černého – zatím nejlepší zážitek!

Objednáni přes chat na amatérech dnes dopoledne, za hodinu jsem na místě – kousek od OC Kotva, směrem na Staromák. 5 minut předem píšu, že nemohu najít vstup nač dostávám foto vstupu s informacemi, kam zvonit – vstup bez kamer a nikoho jsem nepotkal.

Velký mezonetový byt, jsem odveden do druhého patra a dohadujeme se na masáži (Je možné dle sympatií i další služby, myslím, že se dohodnete na čemkoliv za přípatky) Já jsem nevyužil. Nabídnuta voda na začátek, přivítaní v průsvitném prohozu rozpuštěné vlasy a myslím, že i brýle. Na začátek nabídnuta společná sprcha a v ten moment začal ten nezapomenutelný zážitek. (Věk 41 bych ji nikdy netypoval) před sprchou zopla vlasy, odložila brýle a nahodila ten její úsměv – typoval bych 32-33 let. Opálená krásně hnědá pokožka, a vysportovaná postava včetně six packu. Prsa velice malé ale pro mě osobně to vůbec nebyl problém a měla kopu jiných předností ze kterých jsem nemohl spustit oči. Na amatérech má mnoho fotek ale ve skutečnosti vypadá ještě mnohem lepe.

Po společné sprše se ptám, jestli můžeme začít uděláním a pak přejit na masáž a pak to zkusit ještě jednou – vyhověno a bez problému. Při ruční práci se vám dokonale nastaví – 69 ale jednu nohu pokrčí (jako si dřepne) a tak vidíte věštko, věštko máte na dosah včetně jejího dokonalého zadečku a pipiny (i dvacítky holky by mohli závidět). Pak rychlá masáž B2B na zádech, kdy po vás jezdí celým svým tělem, zajede i hezky mezi půlky a vy si užíváte výhled v zrcadlech, zbytečné to neprotahuje a velí na otočku, protože dobře ví že pohled na ní je dokonalý. Její oči spolu s tým „šibalským“ úsměvem mně úplné odrovnali.  Masáž opět celým tělem a jezdí po vás a téměř celý čas se popři tom věnuje i tomu dolu. Druhé kolo pro ni bylo hoooodně náročné ale dostala to ze mě a já jsem vybuchl jak sopka, chvíli jsem to musel rozdýchávat, jak to bylo skvělý a něco podobného jsem už dlouho nezažil.

Celý čas na vás vrhá její mrdavý pohled s modrými očima, který doplňuje šibalský úsměv, dokonale opálené vysportované tělo a to nejvíc, máte pocit, že si doslova užívá, kdy se vás může dotýkat a přivést k vrcholu – chlap se pak cítí jako bůh. Je vidět, že ji to náramné baví a přesně ví odhadnou co na vás funguje a jaká bude vaše slabost. Nevím jestli jsem ji byl skutečně sympatický a nebo je taká profesionálka ale ten pocit, který u mě vyvolala, přeji zažít každému – ale pozor, možná to bude návykové, já jsem x hodin po masáži ale ještě stále to rozdýchávám.

Na konci opět společná sprcha, Na začátku i na konci masáži super pokec, že bych jí bral i za kámošku a po tom, co jsem zažil i za ženu 😀

Masáž: B2B

Délka: 60 min. – slečna čas nijak nesledovala.

Cena: 2 000Czk

Doporučení: 100% Ano (i když bych si je rád nechal pro sebe, ale přeji i ostatním to zažít a budu zvědavý na vaše zkušenosti)

Opakovaní: Ano (kdybych mohl tak ani neodejdu a nebo jsem tam zítra znovu)

https://www.tapky.info/?4677,amateri-lolinka123

500x500-2-2.webp 500x500-0.webp 500x500-1-1.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 července, 2023 15:32

 🙂 taky přidám smailika, opravdu umí a kvěle povídá i po akcičce:) 😊 

guru-masazi
9 července, 2023 20:15

Potvrzuji, krásná a zachovalá ženská. Trochu ukecaná a dost živá, masíruje celým tělem, nechá si šahat všude, prostě jak to má být. Za 5k navrch nabízí i sex, ale myslím, že zrovna u ní je to všechno o vzájemných sympatiích.

18 července, 2023 08:48

Stará větev. A privát maskovaný honírnou, aby lamy mohly topit.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx