Erotické masáže Praha

Mia – Avalon

Mia je vysoká (pořád jsem čekal, kdy si sundá podpatky a ona žádné neměla) okatá slečna s plnými rty a krásným pozadím. Vyzařuje z ní jemnost a něco jako bezbrannost.
Na začátku mi nabídne, abych jí pomohl že spodního prádla a potom následuje mycí a i kontaktní sprcha, ve které mám první možnost prozkoumat její tělo. Jemně a jakoby ostychavě se o mě tře a tiše vzdychá.
Po přechodu na futon přichází masážní část – holka je poctivá, dostávám plnou masáž nohou a pak si na mě obkročmo sedá a masíruje záda. U toho se o mě opět velmi jemně tře a je fajn, že je hladce oholená – žádné struhadlo. Občas proplete mé prsty se svými a políbí na krk. Líbilo by se mi ale kdyby zavítala i tam dolů.
Po otočce hned zaujme pozici zadkem ke mně do pozice 69, není to úplně plnohodnotná 69 je docela daleko, ale vidím její dosiroka rozevřený poklad, tak to účel splňuje. Holka je rafinovaná, není frontální útok, ale postupná příprava. Poprosím o změnu pozice, abych se slečně mohl více věnovat je mi vyhověno. Jsme si více na blízko a já obdivuji její krásný obličej. Moc se mi líbí a dobré je, že svými kukadly neuhybá. Hladím jí, velmi zlehka i dole, ale není žádná velká odezva, tak se přesouvám k zadečku a prsům. To má větší ohlas a slečna se docela rozvášní, honí mě a u toho se odjíždí o moje stehno. Její (snad) opravdové vzrušení mě dost bere, a tak je po chvilce vymalováno. Mia mě utře a zůstává u mě, hladí mě po vlasech a tiskne se ke mně.
Užil jsem si příjemnou romantickou masáž a když budu chtít zažít něco takhle jemného, rád se za Miou opět stavím.

základní program
1h 2000,-

600D69EB-EB6F-4DA0-B072-F53AB5BBD591-1.webp 421F6137-766E-4E10-8129-68421671B3D2-0.webp

3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 června, 2023 06:35

Vidím, že Mia dělá pokroky 😁 To vypadá slibně 👍

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx