Erotické masáže Praha

Dana – Rabbit Hall

Když mi Dana otevřela, nastal u mě wow efekt – fakt nádherná kočka, bruneta, krásný úsměv, hned jsem věděl, že dneska to bude stát za to. Už ve sprše to na mě rozbalila – úžasná prsa, pevná, pružná, pěkně tvarovaná – a hned se ke mně hezky tiskla, objala mě, hladila, pár polibků na tělo, při tom jsme i občas něco úsměvného prohodili, prostě úvod, jak má být. Později, při závěrečném pokecu, jsem se dozvěděl, že dřív masírovala v Candy Shop, čímž se ten náramný zážitek ze sprchy i později z celé masáže částečně vysvětloval – u cukrátek jednoduše mají skvělý trénink.

Masáž na břiše byla taky skvělá. Byl jsem v místnosti s efektem zrcadel, kdy jsem viděl masírující slečnu asi 5 kaskádovitě za sebou, a výhled to byl prvotřídní. Dana má super masírovací techniku, používá kolena, lokty, ňadra samozřejmě, klouže se celým tělem, taky svým rozkošným zadečkem bravurně pomasírovala – vskutku pestrý repertoár. A její pohyby jsou úchvatné.

Po otočce se více zaměřuje na mého ptáka, dlouho je ke mně zády, pak skvělá pasáž, kdy na mě leží, kdy po mně klouže, naše obličeje blízko sebe, občas polibek, žhavý dech, nádherně intimní. 69ka se mi taky líbí, i když je zadeček a pipinka trošku dál, než bych rád. Nakonec jsem si ji „nastavil“ do pozice, jak to mám rád – byla ochotná a chápavá.

Když bylo „hotovo“, hned se zvedla a zamířila do sprchy. Zdálo se mi, že je možná ještě čas – a opravdu, měli jsme chviličku, prý 10 minut – tak ještě čas si ještě na chvilku lehnout, třeba se i přitulit, pokecat, tyhle chvilky mám rád. Přišel jsem pozdě, bohužel, žádný čas navíc mi Dana nedopřála, odcházel jsem v celou…

Dana se mi hodně líbí, což je samozřejmě individuální, každý máme jiný typ, ale za mě ji doporučuji. Uváděný věk 20 určitě věřím, spíš možná vypadá ještě mlaději, masírovat umí, přizpůsobit se přáním zákazníka taky, takže na jedničku s hvězdičkou, a smajlíka.

Masáž MIX, 60 minut, za 1800 Kč, LINK:https://tapky.info/?4658,dana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Dana-Rabbit-Hall-3-1.webp Dana-Rabbit-Hall-2-0.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx