Erotické masáže Praha

Alice – Rabbit Hall

Recenzi píšu po mé první návštěvě masážního salónu, tudíž bych na začátek chtěl poděkovat všem, kteří zde přispívají, protože právě kvůli Vám jsem zahodil ostych a vydal se vstříc tomuto dobrodružství.

K návštěvě samotné. Objednání v pořádku, potvrzení den předem přes e-mail. Na pobočku na Vinohradské jsem dorazil s mírným předstihem. Jak jsem již psal, byla to má první návštěva, takže jsem byl značně nervózní. Zazvoním, po schodech do sklepa a po minutce otevírá slečna Alice. Vzhledově pro mě mírné zklamání, podle fotek jsem si ji představoval trochu jinak, ale rozhodně se nejedná o nehezkou slečnou. Povahově je Alice velmi usměvavá a komunikativní slečna, cítil jsem se s ní dobře, tudíž veškerá nervozita byla po chvíli ta tam.

Po odvedení na pokoj jsem si odložil a Alice skočila pro něco k pití. Po příchodu si sundala župánek, vzala mě za ruku a šli jsme do sprchy. Ta byla spíše očistná, trochu jsem si Alici tu a tam pohladil, ale nic co by stálo příliš za řeč.

Po sprše následovala masáž na břiše. Alice začala masáží nohou, která byla příjemná, ale na můj vkus až moc dlouhá zhruba okolo patnácti minut. Následovala B2B masáž. Samotné masírování Alice umí, nebojí se čas od času trochu přitlačit a zrcadle se moc hezky nastavuje. Otočka na záda přichází zhruba v půlce. Alice se ode mě v tuhle chvíli nechala hladit, ale když jsem zkusil mezi nohy, přišlo mi, že se vždycky tak jako odtáhla, abych tam nedosáhnul. Byl jsem v tuhle chvíli upřímně trochu nejistý, protože na začátku masáže jen řekla, že nesmím prstama dovnitř, ale nechal jsem to být a do konce masáže ji jen hladil po zadečku. Na závěr si jen klekla čelem ke mě, takže jsem na ni nedosáhl už vůbec, výhled taky nula a za minutku bylo vymalováno. Po činu jen krátké mazlení, pokec a na úplný závěr společná sprcha. Celkový čas mírně přetažen, cca 5-10 min.

Co říci na závěr. Alice byla před i po masáži hodně usměvavá a přátelská, což je fajn, zejména pokud se jedná o vaši první masáž. Samotné masírování bylo příjemné, nicméně jsem trochu postrádal erotickou atmosféru a úplný závěr byl docela zklamání. Zase na druhou stranu to nechci Alici úplně vyčítat, já jsem byl po celou dobu masáže spíše pasivní. Možná kdybych byl trochu drzounek, tak by se Alice trochu víc rozparádila, kdo ví. Každopádně opáčko neplánuju, neutrální smajlík.

Shrnutí:

Alice

Masáž B2b

Délka 60 minut

Cena 1900 (sleva)

https://tapky.info/?4323,alice-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

 

alice.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 června, 2023 07:29

Ahoj , kdypak jsi byl u slečny? Nějak neni v nabídce vůbec , díky

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx