Erotické masáže Praha

Eva – Rabbit Hall

Po nějaké době jsem opět dostal chuť na nějakou pěknou erotickou masáž a tak jsem hledal, kterou krásku okusím tentokrát. Výběr padl na Evu z Rabbit Hallu. Zaujaly mě ty její umělé balóny na fotkách podniku. Objednání klasicky naprosto bez problému a tak ve smluvený čas vyrážím na místo. Už při otevření jsem trochu překvapen, protože z fotek jsem si Evu představoval trochu jinak, přijde mi že na fotkách vypadá trochu hubenější. Navíc ani v obličeji to není úplně můj typ. Ale není to zas tak hrozný a tak si říkám, že když už jsem tady tak jdu do toho. Je to Češka a hezky se s ní povídá. Přicházíme do pokoje, ujasňujeme si druh masáže a společnou sprchu.

Ve sprše dostávám konečně na obdiv ty její umělý míče a bohužel to není to, co bych si úplně představoval. Zkrátka jakoby ty prsa ani nebyly její, prostě mi na ní vůbec neseděly. Zbytek ale v naprostém pořádku, ve sprše se tulila, používala svůj zadek (který se mi teda naopak hodně líbil) a tak přece jenom dostávám stojáka. Jdeme na futon a tam přichází poměrně solidní masáž, kdy zapojuje v podstatě všechny části těle. V zrcadle se taky relativně nastavuje, ale vzhledem k tomu, že se mi zas tak nelíbila (až na ten zadek), tak jsem si spíš užíval masáž. Občas mi vzdychla do ucha a občas prohrábla mezi nohama. Otočka přichází asi po 20 minutách a začíná takový mix hlazení a zároveň honění, kdy některé její techniky nejsou vůbec špatné. Chvíli to takhle pokračuje, já ji to v rámci pravidel oplácím a po chvilce je vymalováno. Chvilku to nechá doznít, pak úklid, pokec, očistná sprcha a já mizím pryč.

Jako shrnutí bych asi napsal, že já opáčko určitě neplánuju, protože jsem byl zklamán především z toho, jak slečna vypadala, takže jsem si nebyl schopný to užít tak moc, jak bych chtěl. Na druhou stranu, některé techniky stály za to vyzkoušet, ale přeci jenom z hlediska doporučení asi nemůžu ani doporučit ani nedoporučit, zkrátka si to bude muset každý vyhodnotit sám. Já dávám neutrální smajlík.

 

Eva898-2.webp Eva89588-3.webp Eva8-1.webp Eva88-0.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx