Erotické masáže Praha

Linda – Infinity Spa

Vyhrál jsem masáž zdarma a vyšel na mě Infinity Spa. Normálně bych tam asi nešel – protože v jiných salonech mi je v poslední době líp a do Infinity jsem za poslední 2 roky zavítal asi jen jednou nebo dvakrát. Z nabídky jsem si vybral Lisu na základě fotek a těšil se, že na ni budu moct napsat jako první recenzi. Dohoda přes SMSky rychlá, ale za pár minut po potvrzení mi přišla zpráva, že Lisa bohužel zrušila směnu. Doporučena mi byla Linda, že prý nebudu litovat. Kouknu na její profil – prsa 1, hodně tetování, ale nadšené smajlíkovské recenze. Kdybych dostal to, co je v nich popsáno, to by se mi moc líbilo. Takže po chviličce váhání beru Lindu.

Jak už jsem zmínil, na ťapkách už má 3 slibné recenze, které se v mnohém opakují, takže asi nepřinesu nic moc nového. Ale stejně se podělím o svůj zážitek – jednak asi každou slečnu masérku potěší každá vlídná a pochvalná recenze, i když opakuje tu předchozí, a jednak tahle recenze bude z pohledu člověka, který je spíš horňák a má rád větší prsa (a často si vybírá podle tohoto ukazatele prsa aspoň trojky a větší) a který moc nemusí hodně potetované dívčí tělo – a který jde na masáž k dívce s prsíčky velikosti 1 a podle fotek se spoustou inkoustu na těle.

Nespornou výhodou Lindy je, že je Češka, a to navíc velice komunikativní. A také velice energická, vstřícná, empatická a sexy. Už od přivítání mě její přístup, veselá povaha, šibalský úsměv a energie mocně přitahují. Společná sprcha přijata a jejího pokleknutí při mytí mého nádobíčka hezky zblízka, které jsem díky přečteným recenzím čekal a těšil se na ně, se mi dostalo také. Stejně jako mocných objetí a doteků na těch správných místech. Takhle má úvod ve sprše vypadat.

V masážní místnosti je hezky vidět. Vyjasníme si, co mám rád, a jde se na to. Linda umí zabrat a používat lokty a kolena – pořádně tvrdě, jak to mám rád. Linda je mrštná, energická, umí zavzdychat, zafoukat, polibky nešetří, erotická atmosféra od počátku naprosto elektrizující. Je to dračice, a já vím, že tohle bude prvotřídní zážitek. Linda umí nejen kvalitně promasírovat, ale skvěle se při tom pohybuje a v zrcadle je radost se na ni dívat. Je malinká, roztomilá, a její usměvavý obličej se mi líbí čím dál víc.

Dojde i na moji oblíbenou masírovací pozici v části na břiše, kterou jsem bohužel zažil snad jen u několika mála dalších masérek – s hlavou mezi jejími stehny a pohledem jen pár centimetrů od její rozevřené pipinky. To je prostě naprosto úžasný výhled!

Očekávám pokyn k otočení, a tak jsem nefalšovaně překvapen, když místo tohoto pokynu slyším „a teď se posaď“. To je poprvé, co mě při erotické masáži masérka o tohle požádala. Poslechnu a vychutnávám si, jak se ke mně Linda rafinovaně zezadu blíží, přitiskne se ke mně, její ruce a nohy jsou všude, a najednou sedí přede mnou, na mých stehnech a nohama mě celého obepíná… netradiční a zatraceně sexy.

Mojí další oblíbenou polohou je šedesát devítka, a té se mi dostane hned dvakrát, protože poprvé se mi to tak líbilo, že jsem si o ni řekl ke konci ještě jednou. A Lindina 69ka stojí fakt za to. Doteky povoleny všude (samozřejmě ne dovnitř a ne jazykem – to je za příplatek), ale jinak… Linda mi nabídla skvělý zážitek a na otázku, jestli se cítím zrelaxovaný a odpočatý jsem popravdě odpověděl, že naopak – že jsem nabuzený a napumpovaný energií, že mám pocit, že teď dokážu cokoliv.

Výběru Lindy tedy rozhodně nelituji a za mě ji doporučuji – je to přirozený talent, je moc milá a přitažlivá, a alespoň se mnou to prostě uměla.

Typ masáže: hodinová Infinity Mix masáž v ceně 1900 Kč (pro mě tedy výhra zdarma), 60 minut https://tapky.info/?4566,linda-infinity-spa-603-373-881-603373881

Linda-Infinity-Spa.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx